Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PNL Arad a depus listele pentru alegerile parlamentare: aproape 43.000 de arădeni au semnat pentru susținerea candidaților liberali (FOTO)

42 875 de arădeni au semnat pentru susținerea candidaților PNL Arad la alegerile parlamentare! Dosarele candidaților au fost depuse oficial astăzi la Biroul Electoral Județean. Candidații PNL au fost susținuți de prim-vicepreședintele PNL Arad Iustin Cionca, de deputatul Sergiu Bîlcea, reprezentanți ai conducerii filialei și susținători.

PNL Arad a depus listele pentru alegerile parlamentare: aproape 43.000 de arădeni au semnat pentru susținerea candidaților liberali (FOTO)
Comentează 5

„Astăzi am depus liste complete pentru alegerile parlamentare, deschise de Geanina Pistru și Răzvan Cadar, la Camera Deputaților, Glad Varga și Mihai Pașca, la Senat. E important ca Aradul să trimită oameni puternici la București, care să aibă voce să pledeze pentru județul nostru și să aibă forță și voință să muncească pentru Arad! Așa cum am avut cei mai buni candidați la primăriile din județ, avem și cei mai buni candidați la alegerile parlamentare. Aveți încredere în ei, susțineți în continuare PNL, susțineți în continuare Aradul!”, a declarat Iustin Cionca.

„Mulțumesc arădenilor care au ales să semneze pentru PNL, avem 42.875 de semnături și asta ne trimite la treabă. Vreau să mulțumesc echipei PNL Arad, primarilor pentru susținere, fără ei nu am fi putut candida. Competiția electorală trebuie să fie bazată pe proiecte, pe propuneri de proiecte, pe rezultate concrete și nu pe discursuri politice. Campania noastră se bazează pe cei trei piloni: familie, comunitate, țară. Avem cea mai bună echipă, cele mai bune proiecte și sper să ieșim câștigători!”, a declarat Glad Varga, candidat pentru Senat.

„Odată cu depunerea candidaturii vă spun că sunt onorată și recunoscătoare pentru că deschid lista la Camera Deputaților. În spate este multă muncă alături de voi! În această zi, aș vrea să deschid cercul încrederii pentru Aradul proiectelor frumoase, cercul încrederii pentru București, cercul încrederii pentru tot ce vom face  de azi înainte. Plec cu entuziasm la București alături de colegii mei, de Glad Varga, de Răzvan Cadar și Flavius Măduța, mergem la București pentru Aradul nostru pe care îl iubim. Sper ca acest cerc al încrederii, cu 55 de primari, cu președintele Consiliului Județean, cu primarul municipiului Arad, împreună cu noi, împreună cu președintele României să facem lucruri frumoase pentru Arad. Începând de azi, le invit pe toate doamnele din Arad să facă parte din cercul încrederii”, a spus Geanina Pistru, candidat pentru Camera Deputaților.

Lista candidaților votată de PNL Arad este următoarea:

SENAT

Varga Glad

Pașca Mihai

Feieș Cristian

Crișan Corina Anka

Cazacu Nicu

CAMERA DEPUTAȚILOR

Pistru Popa Geanina Simona

Cadar Răzvan Olimpiu

Măduța Flavius Luigi

Bot Valentin

Tomuța Daniel Sorin

Ciorogar Cristina Denisa

Mag Mihai

Tipei Mariana

Faur Bogdan Alexandru

Galerie foto (111)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite