Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Parchetul European - anchetă la Primăria lui Lasconi; candidata USR la președinția României ar fi acuzată de corupție și fraudă

Kovesi a pus tunurile pe primăria Câmpulung. Elena Lasconi acuzată de corupție și fraudă. Parchetul European (EPPO) anchetează în cadrul unui dosar penal un proiect european derulat de primăria Câmpulung, condusă de Elena Lasconi, pentru posibile fraude și deturnări de fonduri, scrie ziaruldinmuscel.ro.

Parchetul European - anchetă la Primăria lui Lasconi; candidata USR la președinția României ar fi acuzată de corupție și fraudă
Comentează 0

EPPO a confirmat că a deschis investigația în cazul 000528/2024, pentru că se conturează elementele unei conduite infracționale. Prejudiciul este de peste 560.000 euro sau 2.600.000 lei.

Parchetul European (EPPO) a decis să ancheteze activitatea primăriței din Câmpulung, candidata USR la președinția României, Elena Valerica Lasconi. Ancheta vizează posibile fapte de corupție și fraude îndreptate împotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene.

Pe scurt, cetățenii au sesizat organele de cercetare penală, în legătură cu modul în care Lasconi ar fi sustras importante sume de bani din proiecte europene destinate celor mai săraci români din localitatea argeșeană. Banii ar fi fost sustrași cu ajutorul unor firme de apartament, agreate de edilul șef al municipiului. Vă punem la dispoziție documentele la care am avut acces.

Intrați AICI pentru detalii.

Sursa foto: Facebook Elena Lasconi

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite