Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ciolacu și Lasconi, doi candidați unul și... una, cu o pregătire serioasă „la bază”

Marcel Ciolacu și Elena Lasconi, doi candidați susținuți de partide de stânga, au în comun mai multe decât pare la prima vedere. Dincolo de faptul că ambii fac eforturi serioase să pară oameni din popor, apropiați de votanți și valorile în care aceștia cred, Ciolacu și Lasconi sunt doi candidați unul și... una.

Ciolacu și Lasconi, doi candidați unul și... una, cu o pregătire serioasă „la bază”
Comentează 0

Ambii sunt foști studenți ai Universității Ecologice. În liceu, Ciolacu pare să fi fost un elev mediocru, la Bacalaureat reușind să obțină media 7,03, dar dacă tot a făcut Dreptul la Universitatea Ecologică, cei cinci ani petrecuți „pe băncile facultății” l-au transformat într-un student de 9.

Notele din liceu ale Elenei Lasconi nu au apărut încă în presă, însă au apărut informații potrivit cărora, în facultate, președinta „partidului elitelor” și candidatul la funcția supremă în stat, a terminat a fost o studentă SUBMEDIOCRĂ.

Potrivit Newsweek, Lasconi a terminat una dintre cele mai slabe Universități de la acea vreme, UniVersitatea Ecologică, iar în cei patru ani de studiu a avut media generală puțin peste 6,8. La foarte multe materii a trecut cu media 5.

În încheiere nu putem să nu observăm că o universitate de „calibrul” Universității Ecologice dă doi candidați la președinția României, semn că scara valorilor este... puțin defectă.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite