Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

C4: O nouă intermediară cu succes pentru Sebiş. Lipova şi Cermeiul sau ales cu mâna goală

C4: O nouă intermediară cu succes pentru Sebiş. Lipova şi Cermeiul sau ales cu mâna goală
Comentează 1

O nouă intermediară în C4, cu derby arădean de calitate. La Lipova, Naţional Sebiş a reuşit să se impună la limită, după reuşita lui Săulescu din penalty, venită în minutul 11. 

„Trebuia să scoatem ceva din acest meci, căci ca și joc și număr de ocazii am fost peste Sebiș. Diferența a fost făcută de un penalty acordat și unul neacordat. Clar, în opinia noastră. Altfel, am avut și o posesie mai bună, sunt mulțumit de băieți, i-am și felicitat după joc”, a spus antrenorul Lipovei, Flavius Sabău.

„Am avut un meci dificil, cu o echipă foarte bună. Sunt foarte fericit, am remarcat atitudinea și caracterul băieților. Am stat bine în teren, am alergat 100 de minute, căci băieții s-au mișcat și în pauză. Asta înseamnă că au o dorință mare de a câștiga fiecare meci, am stat foarte bine în teren, nu cred că i-am dat șanse adversarului”, a menționat Călin Cojocaru, managerul Naționalului.
...................................................
Gloria Lunca Teuz Cermei continuă să "galopeze" în gol î acest an. Elevii ui Radu Anca s-au întors cu mâna goală de la Ghiroda, gazdele impunându-se cu 20, după reuşitele lui Branyi (min. 13) şi Neamţu (91). "Față de meciurile precedente am văzut lucruri mai bune, în special în repriza a doua, pentru care chiar îi felicităm pe jucători. Nu cred că adversarii au trecut de trei-patru ori mijlocul terenului, am dominat clar meciul și am avut și câteva situații de egalare. Am avut parte și de un arbitraj cam șmecheresc, ni s-au anulat și două goluri în prima parte, pentru henț și offside, e greu să lupți împotriva tuturor”, a spus președintele Cermeiului, Petre Bulza
...................................................

CLASAMENT C4
1 Şirineasa 47
2 Reşiţa 37 
3 Sebiş 37
4 Craiova 35
5 Lugoj 35
6 Filiaşi 27
7 Ghiroda 24
8 Cermei 24
9 Deva 24
10 Hermannstadt 24
11 Lipova 23
12 Giarmata 23
13 Timişoara 17
14 Băleşti 11
15 Becicherec -15
Etapa următoare (6 aprilie): CNP Timișoara – Filiași, Becicherecu Mic – Lugoj, Reșița – Hermannstadt, Ghiroda – Sebiș, Craiova – Bălești, Lipova – Deva, Giarmata – Șirineasa, Cermei stă.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite