Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

C4: Eşec previzibil al UTA-ei II; dezastru la Cermei!

C4: Eşec previzibil al UTA-ei II; dezastru la Cermei!
Comentează 0

În această etapă doar Sebişul, dintre reprezentantele Aradului în C4, a avut succes. UTA II a cedat la scor, în timp ce Cermeiul intră într-o zonă nesigură.
...............................................................

UTA II – Ripensia Timișoara 1-4

Jocul cu Ripensia a fost prea dificil pentru tinerii alb-roşii. Totul era rezolvat încă de la pauză, când deja timişenii aveau 4-0 prin reuşitele lui Mediop din minutele 16 şi 23, Toma minutul 30 şi Zaluschi în minutul 38. După pauză arădenii au fost ceva mai activi, Ghergar lovind bara porţii oaspeţilor. Iar în minutul 76 Dinculescu avea să înscrie golul de onoare. Un eşec oarecm previzibil, dar la o diferenţă un pic cam mare. 

UTA II: Mara – Zdrențan, Wild, D. Lazăr, Dinculescu – Dobrean, Dan (Toma) – Ghergar, G. Pop (Coadă), Vlad (Dinculescu) – Covaci (Costin).
..................................................................

Gloria Lunca Teuz Cermei – Performanța Ighiu 0-1

Nimic nu se mai leagă în jocul Cermeiului. Sau poate în joc, dar nu şi la finalizare. Azi cu Ighiul, trupa lui Mircea Aslău a avut destule ocazii, unele chiar bune de tot, dar poarta oaspeţilor a rămas neperforată. Rând pe rând: Şicolvan, Diarra, Şulea sau Bulza au irosit şanse în prima repriză, oaspeţii contând pe contraatac. După 66 de minute de la start Ighiul sparge gheaţa, gol marcat de Tineiu. Finalul găseşte gazdele în atac, dar nici Brânduşe şi nici Bulza nu găsesc soluţiile ideale pentru un gol egalizator. Cermeiul rămâne fără victorie în retur, şi lucrurile se complică rău pentru echipa lui Aslău.

Cermei: Fl. Rusu – Vereș, Petrache, Cotoc, Suslak (Gurban) – Diarra (F. Brânduşe), Șiclovan, Ianc (Coşa), Aldan – Sulea, Bulza. 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite