Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

C4: Succese teribile pentru UTA II şi Cermei, Sebişul - în genunchi

C4: Succese teribile pentru UTA II şi Cermei, Sebişul - în genunchi
Comentează 0

Dacă în alte runde din C4 vorbeam despre Sebiş ca singura reprezentantă a Aradului cu succes, de data aceasta lucrurile s-au schimbat. Naţionalul a încheiat etapa în genunchi, în timp ce UTA II şi Cermei şi-au trecut în cont trei puncte mari.
..............................................

Gloria Lunca Teuz Cermei – Millenium Giarmata 1-0

Trupa lui Mircea Aslău a întrerupt o serie neagră de eşecuri pe teren propriu, după un meci în care a suferit. Nistor şi Bulza au semnat singurele ocazii ale gazdelor în prima parte. Apoi Sălăjan şi Popa au avut şansele lor în partea secundă. În minutul 80, Aldan a urmărit o minge și a centrat de pe linia de corner până în careul mic unde Coșa a lovit cu capul fără speranță pentru portarul Giarmatei, 1-0. Final încins, cu portarul Rusu providenţial la o ocazie imensă de egalare. "Am câștigat astăzi cu o echipă arțăgoasă, cu toate că am făcut cel mai slab meci, mai slab și decât cu Deva", spune antrenorul Mircea Asălău.

Cermei: Rusu – Petrache, Cotoc, Gurban, Suslak – Popa (Vereş), Coșa, Nistor, Aldan – Diarra (F. Brânduşe), Bulza (Sălăjan).
...........................................

UTA II – Becicherecu Mic 1-0

Au trecut etape bune de când junii UTA-ei au simţit gustul dulce al victoriei. Oaspeţii au fost mai activi în prima parte a disputei, una în care arădenii au şi înscris unicul gol al jocului. În minutul 28 Culda intră în Ignea care trecuse mingea de el în careu și arbitrul acordă penalty. A executat Ignea precis  în dreapta portarului și era 1-0. Ungurianu avea să fie omul de sefrviciu al UTA-ei când vine vorba dspre ocazii, el trimiţând chiar şi mingea în bara porţii timişene. UTA a mai avut un penalty la 7 minute de la reluare, ratat însă de Copaci. Şi oaspeţii au solicitat lovitură de la 11 metri, însă nu s-au ales decât cu un eliminat. Final cu încă o eliminare în tabăra oaspeţilor, şi cu victorie de moral pentru arădeni, după o pauză de 2 luni.

UTA II: Mara – D. Lazăr, Celea, Wild, Copaci (Coadă) – Tarcea, Gîrbiță – Ghergar (Ghiunghiuş), Stahl, Ungurianu – Ignea.
...............................................

Performanța Ighiu – Național Sebiș 3-1

Pe un teren greu şi cu o evoluţie modestă, Sebişul a clacat cu Ighiu. Gazdele au punctat în minutul 22 prin Circov, după care Suciu a egalat cu 5 minute înainte de finalul primei părţi. Keita avea să facă 2-1 în minutul 64, iar Poiană să închidă tabela în prleungiri.  Meci în care sebişanul Fuchs a fost eliminat, şi după care oficialii Sebişului au contestat dreptul de joc al lui Keita. "„O evoluție execrabilă din partea noastră, s-a văzut că nu ne respectăm și că avem o atitudine necorespunzătoare", a spus antrenorul Călin Cojocaru.

Sebiș: Fișteag – Rosenblum, Stupu, Suciu, Siminic – Fuchs, Cârstoiu – Săulescu, Mihuța, Iuga – M. Ion.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite