Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un tânăr drogat a furat o mașină din Pecica și a intrat în două autoturisme parcate

În data de 20 octombrie, în jurul orei 18.00, polițiștii orașului Pecica au fost sesizați despre faptul că, un bărbat de 26 de ani, ar fi sustras o mașină, din curtea unui imobil din localitate, plecând într-o direcție necunoscută.

Un tânăr drogat a furat o mașină din Pecica și a intrat în două autoturisme parcate
Comentează 0

În urma investigațiilor efectuate de polițiști, bărbatul a fost depistat de polițiștii din municipiu, în timp ce conducea autoturismul sustras, pe strada Șezătorii, din municipiu. 

Conducătorul auto nu a oprit la semnalele efectuate de polițiști, continuându-și deplasarea și intrând în coliziune cu alte două autoturisme, eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Ulterior, bărbatul de 26 de ani a fost depistat de polițiști, din verificări reieșind că acesta are dreptul de a conduce suspendat, iar testarea cu aparatul din dotare a indicat posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Șoferul a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice, iar în baza probatoriului administrat, a fost reținut de polițiștii Biroului Rutier pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, în vederea luării de măsuri preventive.


Scrie un comentariu

trimite