Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Subvenție pentru CET Hidrocarburi, din bugetul local

În ședința de vineri a CLM, un proiect de hotărâre va fi supus votului consilierilor municipali privind o nouă subvenție care acoperă diferența de preț și tarif pentru energia termică livrată populației.

Subvenție pentru CET Hidrocarburi, din bugetul local
Comentează 0

Potrivit legii, „Autoritățile administrației publice locale care aprobă prețul local al energiei termice facturate populației mai mic decât prețul de producție, transport, distribuție și furnizare a energiei termice livrate populației asigură din bugetele locale sumele necesare acoperirii integrale a diferenței dintre prețul de producție, transport, distribuție și furnizare a energiei termice livrate populației și prețul local al energiei termice facturate populației. Sumele vor fi cuprinse în bugetul local și aprobate prin hotărâre a consiliului local”. 

Se propune aprobarea acordării ajutorului cu titlu de subvenții pentru acoperirea diferenței de preț și tarif la energia termică livrată populației aferent lunii septembrie 2024, în sumă de 797.350,55 lei către SC CET Hidrocarburi SA Arad.

Plata se va face în limita fondurilor aprobate cu această destinație în Bugetul General de Venituri și Cheltuieli al Municipiului Arad pentru anul 2024.


Scrie un comentariu

trimite