Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

”Salonul de vară” la Sala CLIO

                                         ”Salonul de vară” la Sala CLIO
Comentează 0

     Asociația ”Ion Andreescu” Arad organizează în colaborare cu Complexul Muzeal Arad, la sala ”Clio” a Muzeului de Artă  din Arad, expoziția ”Salonul de vară” 2024, expoziție  vernisată în data de 31 iulie 2024, începând cu orele 18.00, unde cu drag vă invităm să petreceți  alături de noi o seară plină de emoții.

     Expoziția ”Salonul de vară” aduce împreună 35 de artiști dedicați acestei pasiuni pentru frumos, artiști talentați,  inspirați și mereu creativi, care prin trăirile lor sufletești  au reușit să transforme pânzele albe și terne, în lucrări care să încânte vizual.

     Diversitatea tematică și tehnică abordată de artiștii expozanți, aduc în atenția publicului o expoziție plină de culoare, în ton cu anotimpul pe care îl traversăm, lucrări create cu dedicare și mult entuziasm. Temele prezente în expoziție sunt: natura statică, peisajul, citadine, tema florală, abstractul, compoziția și portretul. Tehnicile folosite sunt: uleiul și acrilicul pe pânză și pe carton, acuarela, pastelul, grafica, fotografia, tehnica mixtă și sculptura.

     Într-o lume marcată de conflicte și tensiuni arta este un balsam pentru sufletele noastre, arta este benefică atât creatorului de artă cât și celui care o contemplă. Această expoziție ne oferă ocazia  să  sărbătorim viața,  și diversitatea, artiștii ne invită să ne deschidem sufletele și să vedem realitatea prin ochii lor, să ne imaginăm un viitor al omenirii mai bun și să alegem pacea și armonia.

     Iubitorii de frumos pot vizita expoziția ”Salonul de vară”, în perioada 31 iulie – 11 august 2024, în intervalul orar 09.00 – 17.00, (cu excepția zilei de luni), la Sala Clio a Muzeului de Artă Arad (str. Horia, nr. 10).

     Vă așteptăm cu mare drag!   

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite