Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mircea LUCESCU la NAȚIONALĂ; cel mai mare antrenor român în viață ar putea accepta oferta FRF

După o discuție de peste trei ore, Mihai Stoichiță l-ar fi convins pe Mircea Lucescu să revină pe banca naționalei României după 38 de ani. Il Luce va da până joi dimineața răspunsul final, dar marele tehnician pare convins să-i preia pe tricolori, scrie fanatik.ro.

Mircea LUCESCU la NAȚIONALĂ; cel mai mare antrenor român în viață ar putea accepta oferta FRF
Comentează 0

Răzvan Burleanu a apelat la un alt uriaș după ce a fost refuzat de către Gică Hagi. Președintele FRF l-a delegat pe Mihai Stoichiță să-l oferteze pe Mircea Lucescu, iar tehnicianul legendar este foarte aproape să accepte propunerea.ț

Șansele ca Lucescu să accepte propunerea Federației sunt foarte mari, chiar spre 99 la sută! Salariul lui ar urma să fie același care îi fusese propus și lui Gheorghe Hagi, adică 27.000 de euro lunar. Lucescu nici măcar nu a întrebat de bani, atunci când a discutaț cu Stoichiță.

Intrați AICI pentru detalii.

Mircea Lucescu a debutat ca antrenor în 1979, la Corvinul Hunedoara, echipă la care a ocupat poziția de antrenor-jucător  trei sezoane, iar în 1981, cu toate că antrena și la Hunedoara, a fost numit și selecționer al reprezentativei României pe care a condus-o spre prima participare din istorie la Campionatul European, în 1984. De-a lungul carierei, a câștiga numeroase trofee cu Dinamo, Rapid, Galatasaray, Beşiktaş, Șahtior Donețk, Dinamo Kiev, iar cu Galatasaray și Șahtior a câștigat Supercupa Europei, respectiv Cupa UEFA. De-a lungul carierei, a mai antrenat la Brescia, unde a relansat cariera lui Gică Hagi, la Inter Milano și a pregătit echipa națională a Turciei. Revenirea la naționala României ar putea însemna închiderea unui cerc, la 43 de ani după ce a fost numit selecționer pentru prima dată. 

Sursa foto: Facebook Mircea Lucescu

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite