Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Incendiu izbucnit la un apartament din municipiul Arad, strada Predeal

Incendiu izbucnit la un apartament din municipiul Arad, strada Predeal
Comentează 1

Duminică, 28 Iulie, în jurul orei 11,00 un incendiu izbucnit la un apartament din municipiul Arad, strada Predeal.

Intervin pompierii militari ai Detașamentului Arad cu trei autospeciale de stingere, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțimi, descarcereare ușoară și două ambulanțe SMURD.

La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta la nivelul bucătăriei apartamentului situat la etajul 8/10, cu degajări de fum. În interiorul locuinței a fost identificata o victimă, o femeie în vârstă aproximativ 72 ani. Victima a fost preluată de echipajul medical SMURD Terapie Intensivă Mobilă  și transportată la spital, această fiind conștientă și cooperantă, prezentând o ușoară intoxicație cu fum.

Concomitent cu acțiunea de stingere, pompierii au acționat și pentru evacuarea a 12 persoane din bloc. Alte 7 persoane s-au autoevacuat în condiții de siguranță.

Incendiul a fost localizat și lichidat. Pompierii acționează în aceste momente pentru îndepărtarea efectelor negative ale incendiului și stabilirea cauzei probabilele de producere a acestuia.

Update

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind flacără, generată de o tigaie lăsată nesupravegheată pe aragazul aflat în funcțiune.

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite