Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Glad Varga – un parlamentar apropiat de administrațiile locale

Aflat de opt ani în Parlamentul României, Glad Varga s-a implicat activ în sprijinirea comunităților locale pentru accesarea fondurilor din PNRR, Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” și alte programe de finanțare. A fost un deputat apropiat de administrațiile locale și de locuitorii județului, despre care susține că îi sunt sursă de inspirație și motivație pentru a găsi soluții reale și concrete, în condițiile în care oamenii își doresc respect din partea autorităților, proceduri mai simple și rapide, servicii publice de calitate și un mediu curat pentru copiii.

Glad Varga – un parlamentar apropiat de administrațiile locale
Comentează 0

În calitate de deputat, a inițiat și promovat legi menite să reducă birocrația, să susțină antreprenorii și să îmbunătățească infrastructura publică. Parlamentarul liberal susține că lupta sa nu se oprește însă aici!

Potrivit acestuia, statul trebuie să ne concentreze pe tineret, să susțină sportul și mișcarea în rândul tinerilor, să promoveze asociațiile sportive și să investească în excelență. Motivul? Investițiile în educație, sănătate și infrastructură vor contribui la creșterea calității vieții în toate comunitățile. De asemenea, din punctul său de vedere este vital ca tinerii cu posibilități reduse, dar care au rezultate excepționale, să fie sprijiniți.

La alegerile parlamentare din acest an, Glad Varga candidează pentru Senatul României din partea Partidului Național Liberal având obiective clare: locuri de muncă mai bine plătite, un mediu curat și sănătos, siguranță pentru comunități și oportunități pentru tineri.

„Împreună, putem construi un viitor mai bun pentru noi toți. Familie. Comunitate. Țară. Sunt pilonii pe care ne bazăm pentru a crea o Românie puternică și unită. Familia este esența programului nostru politic. Ea este nucleul care ne oferă forța de a merge înainte, indiferent de provocări. În familie găsim sprijin, stabilitate și valori. Este datoria noastră să ne asigurăm că fiecare familie din România beneficiază de siguranță economică, educație de calitate și șanse reale de prosperitate. Numai prin sprijinirea familiilor putem construi un stat puternic!, susține Glad Varga.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite