Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Glad Varga – un parlamentar care pune Aradul pe primul loc

Ales pentru prima dată să reprezinte Aradul în Camera Deputaților în anul 2016, Glad Varga a intrat în politică din dorința de a contribui activ la dezvoltarea comunității din care face parte. În cadrul filialei PNL Arad a participat la realizarea de strategii locale și regionale menite să sprijine dezvoltarea  județului, relația sa cu administrația publică fiind una directă, bazată pe dialog și cooperare, în special cu autoritățile locale.

Glad Varga – un parlamentar care pune Aradul pe primul loc
Comentează 6

În calitate de deputat a făcut parte din comisii importante, în special în domeniul protecției mediului. A inițiat și susținut proiecte legislative care vizează reducerea poluării, protejarea resurselor naturale și tranziția către energie verde.

Un alt domeniu în care s-a implicat activ este cel al infrastructurii, sprijinind proiecte care să crească gradul de confort al locuitorilor din județ.

Prioritățile lui Glad Varga sunt:

- Protecția mediului și energia verde;

- Susținerea antreprenorilor;

- Modernizarea infrastructurii;

- Dezvoltarea unui sistem de transport public eficient și ecologic;

- Îmbunătățirea reglementărilor privind serviciile sociale.

„Am intrat în politică motivat de dorința de a îmbunătăți calitatea vieții în România, iar Aradul este punctul central al inițiativelor mele”, susține Glad Varga, care candidează la alegerile parlamentare de anul acesta pentru un loc în Senatul României.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite