Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Echipa PNL din municipiu, deschisă pentru comunitate! (FOTO)

Zeci de arădeni au făcut în ultimele săptămâni pasul spre echipa PNL din Municipiul Arad. Președintele organizației, Sergiu Bîlcea, a prezentat o parte dintre cei nou veniți în cadrul unei conferințe de presă organizată în Parcul Eminescu. Alături de el s-a aflat și Flavius Măduța, locul trei pe lista de candidați pentru Camera Deputaților.

Echipa PNL din municipiu, deschisă pentru comunitate! (FOTO)
Comentează 0

„Vrem să facem o declarație hotărâtă despre ce înseamnă deschiderea partidului. Scorul de la alegerile locale nu ne mulțumește, vrem să construim în următorii patru ani. Aradul este un oraș de dreapta, liberal, în care se muncește dar și pretențiile cetățenilor sunt mari. Ușile partidului sunt deschise, vrem să demonstrăm că se pot realiza lucruri frumoase în următorii ani cu o echipă puternică. Am alături de mine primii membri noi iar în perioada următoare vom face mai multe astfel de evenimente. Atunci când vrei să faci în oraș mult bine, ai nevoie alături de tine de oameni care se implică, oameni care vor o schimbare. Îl am alături de mine pe Flavius Măduța, care are experiență politică, a reușit să lase în urma lui rezultate, a adunat în jurul său oameni. Îi mulțumesc că a venit alături de noi cu echipa sa nu doar pentru alegerile prezidențiale și parlamentare, ci pentru un proiect de patru ani”, a declarat Sergiu Bîlcea.

„Am acceptat invitația de a candida pe lista PNL pentru că a venit din partea unor prieteni dragi mie, cu care am multe idei în comun. Am acumulat experiență atât în mediul privat cât și în politică, în viață și cred că pot să aduc o contribuție unui proiect de construcție. Mă bucur că odată cu reintrarea mea în politică au venit lângă mine oameni bine pregătiți, de caracter, care cred că pot să aducă un plus PNL. Și eu și prietenii mei ne-am bazat relația cu oamenii pe încredere. Ne regăsim în ideea de a construi o societate așa cum ne dorim cu toții. Vom deschide ușa partidului pentru fiecare om, împreună vom munci pentru comunitate. Toți cei care sunt astăzi alături de mine sunt oameni de cuvânt, de echipă, pe care cetățenii se pot baza. În perioada următoare îmi doresc să transmitem din om în om mesajele corecte: suntem echipa care poate să ajute Aradul, președintele Nicolae Ciucă este un om bun comparativ cu ceilalți candidați și merită să fie ales în funcția de președinte. În 9 iunie, cetățenii județului au ales administrațiile liberale și atunci cred că oamenii ar trebui să voteze oamenii care să sprijine administrațiile liberale”, a spus Flavius Măduța.

Întrebat care este poziția PNL față de proiectul de creștere a taxelor și impozitelor locale, Sergiu Bîlcea a răspuns: „Nu avem doar o părere ci și o decizie: o creștere a taxelor nu este de dorit. Dacă se va pune în discuție, trebuie să avem răspunsul la două întrebări: ce va face Primăria cu banii în plus? Apoi, dacă ceri de la arădeni trebuie să spui și cum vei reduce cheltuielile? Transmit acest mesaj pentru că PNL va fi mai prezent în decizia politică pentru că avem mult de muncit pentru a recâștiga încrederea arădenilor”.

Foto: Vasile Zărăndan

   

Galerie foto (6)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite