Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Dezbatere cu contre dure între Kamala Harris și Donald Trump

Democrata Kamala Harris și republicanul Donald Trump s-au confruntat marţi seara, în prima lor dezbatere pentru alegerile din 2024, la ABC News. Întâlnirea, începută cu o strângere de mână între cei doi candidați la președinția SUA, a fost marcată de atacuri reciproce pe marginea principalelor teme dezbătute, printre care economia, imigrația, avortul sau războaiele din Ucraina și Fâșia Gaza, scrie libertatea.net, care citează The Guardian și CNN.

Dezbatere cu contre dure între Kamala Harris și Donald Trump
Comentează 0

Potrivit adevarul.ro, Kamala Harris a adus și România în discuție, în timpul dezbaterii, vorbind despre vizita sa oficială în țara noastră. Democrata a ţinut să precizeze faptul că, la scurtă vreme de la invazia Rusiei în Ucraina, a mers în țările aliate de la granița NATO, România și Polonia, pentru a consolida angajamentul american față de flancul estic, dar și pentru a oferi sprijin Ucrainei invadate, potrivit Antena 3.

De menționat că Trump a susținut, printre altele, că ar putea încheia războiul din Ucraina „imediat”, în timp ce Kamala Harris l-a acuzat că, dacă ar fi fost președinte la momentul declanșării invaziei, „Putin ar fi fost la Kiev acum”.

Sursa foto: Captură video Facebook Kamala Harris

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite