Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Centrele de relații cu publicul ale Delgaz Grid se redeschid, începând cu 3 ianuarie 2022

Clienții pot depune documentele necesare accesului la sistemul de distribuție al gazelor naturale/energiei electrice la centrele și punctele de lucru, dar și online pe site-ul delgaz.ro.

Centrele de relații cu publicul ale Delgaz Grid se redeschid, începând cu 3 ianuarie 2022
Comentează 0

Începând cu 3 ianuarie 2022, centrele de relații cu publicul ale Delgaz Grid se redeschid în toate cele 20 de județe din aria de activitate a companiei. Acestea vor funcționa între orele 8 și 13 în zilele de luni, miercuri și vineri, respectiv între orele 12 și 16 în zilele de marți și joi. În același timp, punctele de lucru vor fi deschise primele două săptămâni din fiecare lună.

În județul Arad, centrul de relații cu publicul și punctul de lucru funcționează la Arad, pe Calea Iuliu Maniu, nr. 82-84.

La centrele de relații cu publicul și punctele de lucru ale Delgaz Grid sunt preluate solicitările clienților privind racordarea la rețea, accesul la sistemul de distribuție, avize amplasament, puneri în funcțiune instalații de utilizare, copii după documentații tehnice, reclamații/ sesizări/ informații.

De asemenea, în cadrul acestora se pot depune fișele de verificare/revizie a instalațiilor de utilizare gaze naturale sau se pot solicita copii după facturile de prestări servicii, emise de către Delgaz Grid.

Ca și alternativă la deplasarea la centrele de relații cu publicul recomandăm clienților utilizarea platformei www.delgaz.ro unde, prin crearea unui cont, aceștia au posibilitatea depunerii online a cererilor/documentelor de acces la sistemul de distribuție.  

Totodată, clienții pot scrie pe adresele de e-mail, unde pot transmite orice fel de solicitare,https://delgaz.ro/despre-noi/servicii-online.

Despre Delgaz Grid

Delgaz Grid, compania de distribuție din cadrul Grupului german E.ON, operează o reţea de gaze naturale de peste 23.300 km în 20 de judeţe din partea de Nord şi de Vest a României (Cluj, Bistrița Năsăud, Maramureș, Satu Mare, Sălaj, Timiș, Arad, Bihor, Caraș-Severin, Hunedoara, Mureș, Sibiu, Alba, Harghita, Iași, Botoșani, Vaslui, Suceava, Neamț şi Bacău) şi o reţea de electricitate de aproape 82.300 km în şase judeţe din Moldova: Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Vaslui. De la intrarea pe piaţa locală, in anul 2005, E.ON a investit circa 1,8 miliarde de euro în principal pentru modernizarea reţelelor de gaze şi electricitate şi a virat către stat impozite şi taxe de 2,5 miliarde de euro.


Scrie un comentariu

trimite