Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

„Carnavalul Toamnei” la Grădinița Amazing Kids (FOTO)

A fost zi de sărbătoare, astăzi, la Grădinița Amazing Kids, unde cei mici și cei mari au fost invitați la „Carnavalul Toamnei”. Alături de educatoarele Doina Țifrea și Ramona Madoșa care au pus bazele acestei grădinițe private, au ținut să fie prezente Geanina Pistru, conf. univ. dr. Alina Pădurean, decanul Facultății de Științe Umaniste și Sociale din cadrul Universității Aurel Vlaicu, prof. univ. dr. Alina Roman, decanul Facultății de Științe ale Educației, Psihologie și Asistență Socială din cadrul UAV, Mariana Tipei, inspector școlar pentru educație timpurie, Adela Redeș, directorul Casei Corpului Didactic, precum și cadre didactice care activează în învățământul preșcolar și primar la Chișineu-Criș, partenerii grădiniței din cadrul acestui carnaval.

„Carnavalul Toamnei” la Grădinița Amazing Kids (FOTO)
Comentează 0

Cei mici, costumați în diverse personaje, au participat, probabil unii dintre ei la prima paradă a costumelor, pe ritmurile muzicii, fiind conduși în fața spectatorilor de câte una dintre educatoarele lor, au avut un atelier de Art&Craft, pentru ca mai apoi să treacă la activități gospodărești care dincolo de faptul că au fost instructive au fost de asemenea și foarte distractive. Asta, în condițiile în care la final, micuții s-au întrecut în a face fursecuri în formă de dovlecei.

Grădinița Amazing Kids se află în Grădiște, pe strada Ardealului, la nr. 39 și funcționează din luna septembrie, activitatea educațională fiind coordonată de prof. în învățământul preșcolar Doina Țifrea și prof. Ramona Madoșa, care au pus bazele acestui proiect de suflet, cu scopul de a oferi celor mici educație de calitate. „Grădinița noastră este o grădiniță privată, care are formă de învățământ antepreșcolar și preșcolar, de la creșă până la grupa mare, fiind autorizată de Ministerul Educației. Oferta educațională este atractivă și variată, cuprinzând activități educative și opționale, limba engleză – gratuit, gimnastică aerobică și dezvoltare personală. Având o capacitate de 42 de copii, în momentul de față avem înscriși 17 copii”, ne-a declarat Doina Țifrea, directorul educativ al Grădiniței Amazing Kids. Aceasta a ținut să precizeze că în grădiniță își desfășoară activitatea patru cadre didactice, un psiholog, o asistentă medicală și o îngrijitoare.

„Astăzi am organizat prima ediție a «Carnavalului Toamnei», inspirat de culorile și aromele acestui anotimp, dorindu-ne să aducem magia toamnei și la noi în grădiniță, prin pregătirea unor activități specifice”, a încheiat Doina Țifrea.

 

Galerie foto (89)


Scrie un comentariu

trimite