Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Arad prin Centrul de Formare Profesională organizează noi serii de cursuri după cum urmează:

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Arad prin Centrul de Formare Profesională organizează noi serii de cursuri după cum urmează:
Comentează 0
  • din 23 octombrie 2024, curs MANAGER DE PROIECT. Condiţii de acces: studii superioare. Cei înscrişi la acest curs beneficiază gratuit de CURSUL PENTRU PĂRINȚI
  • din 27 octombrie 2024, curs BUCĂTAR. Condiţii de acces: învâțământ general minim obligatoriu

Înscrierile sunt în continuare deschise şi se fac online prin completarea formularului aici.

Membrii CCIA Arad beneficiază de discount în funcție de nivelul cotizației pentru care au optat.

“În ultimii ani, piaţa muncii a înregistrat diverse schimbări care au demonstrat că cei care stăpânesc bine o meserie au şanse mai mari în găsirea şi menţinerea unui loc de muncă. Una dintre soluţiile care deschide poarta spre piaţa muncii este participarea la programe de formare profesioanlă”, a declarat preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad, arh. Gheorghe Seculici.

Acte necesare la înscriere (în copie): cartea de identitate, certificat de naştere, certificat de căsătorie (dacă este cazul), ultima diplomă de studii. Se pot trimite la adresa: carmen.crisan@ccia-arad.ro.

"Cursurile de formare profesională se finalizează cu un examen, certificatele eliberate la absolvire au regimul actelor de studii şi sunt recunoscute la nivel naţional de către Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale şi de Ministerul Educaţiei Naţionale”, informează managerul departamentului de formare profesională, prof. Carmen Crişan.

Mai multe detalii se pot obține la Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad, prof. Carmen Crişan, manager departament Formare Profesională, carmen.crisan@ccia-arad.ro, +40730 188 299.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite