Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bogdan Faur: „PNL crede în forța tinerilor!”

Săptămâna aceasta, liderul tinerilor liberali arădeni, Bogdan Faur, a fost prezent la ședința Biroului Permanent Național al TNL România. Tânărul arădean ocupă în prezent și funcția de vicepreședinte în BPN TNL. La această ședință a fost prezent secretarul general PNL, Lucian Bode.

Bogdan Faur: „PNL crede în forța tinerilor!”
Comentează 1

,,Dacă celelalte partide politice neglijează sau tratează cu indiferență tinerii, fapt care se remarcă cel mai bine în prezența slabă a celor sub 30-35 de ani pe listele acestora, PNL crede în forța tinerilor, crede că noi suntem viitorul și cultivă tânăra generație de tineri liberali cu scopul de a asigura un viitor frumos pentru România și pentru ei, dar și pentru că tinerii au puterea de a influența atât de ușor direcția politică a societății, în majoritatea cazurilor, aceștia reformând normele societății, mai ales dacă privim schimbările comportamentele și reducerea violenței în mediul fizic și online. Și dacă avem puterea de a combate un trend online mondial care poate influența viețile oamenilor negativ, sunt convins că putem combate și partide politice ca AUR sau PSD, care sunt în momentul actual prezența care a adus cele mai mari prejudicii societății românești. 

În discuția constructivă pe care am avut cu Lucian Bode, secretarul general PNL, s-a subliniat că este nevoie de toți pentru a câștiga alegerile din perioada imediat următoare. Este o provocare, dar știm că mesajul liberal va fi dus cât mai departe, pentru că miza politică este uriașă!”, a declarat Bogdan Faur.

,,Implicarea tinerilor în politică este un lucru foarte bun pentru societate. Ei vor fi viitoarea generație de oameni politici cărora le predăm ștafeta și care trebuie să înțeleagă ca a fi în serviciul public este o mare responsabilitate!”, a ținut să precizeze Lucian Bode.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite