Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bogdan Ban candidează pentru un nou mandat la Primăria Orașului Curtici (FOTO)

Primarul actual al Curticiului, Bogdan Ban, va candida pentru încă un mandat la cârma primăriei orașului.

Bogdan Ban candidează pentru un nou mandat la Primăria Orașului Curtici (FOTO)
Comentează 0

Bogdan Ban, un primar care a adus dezvoltare și proiecte pentru Curtici. În ultimii patru ani Bogdan Ban a demonstrat că administrația se face pentru comunitate, pentru dezvoltare și pentru viitor. Am toată încrederea că pe 9 iunie PNL va câștiga la Curtici. Da, continuăm împreună”, a scris Gheorghe Falcă pe Facebook.

Pe timpul mandatului său, Curticiul s-a dezvoltat vizibil și va continua să rămână pe acest trend de dezvoltare și pe viitor, dacă Bogdan Ban va fi reafirmat în funcția pe care o deține.

Câștigăm alegerile la Curtici, cu primarul Bogdan Ban, și continuăm să construim, administrația locală împreună cu Consiliul Judetean. Obiectivul nostru este ca, datorită realizarilor din ultimii patru ani, să obținem un scor mai bun și la Primărie, și la Consiliul Județean.

Curticiul a devenit o intersecție de drumuri bune, în ultimii ani. Am modernizat Curtici-Macea-Sânmartin, am construit Grăniceri-Pilu, prin care am scurtat durata de deplasare până la granița cu Ungaria, am construit Socodor-Nădab, prin care am legat Curticiul de Chișineu-Criș printr-o rută alternativă mai rapidă.

Urmatoarea investiție consistentă este drumul expres Arad-Oradea, care va conecta și orașul Curtici de cei doi mari poli industriali din vestul țării, cu o legătură în regim de autostradă.

Și vă mai dau o veste bună: în Zona Liberă a început procedura de concesionare a celei mai mari hale, ceea ce înseamnă noi locuri de muncă aproape de casă pentru locuitorii orașului!”, a scris Iustin Cionca pe Facebook. 

Galerie foto (12)


Scrie un comentariu

trimite