Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Arădencele pierd şi a doua partidă a finalei LNFB: Sepsi SIC Sfântu Gheorghe - FCC Baschet UAV Arad 84 - 68 (FOTO şi VIDEO)

FCC Baschet UAV Arad s-a întors pe Sepsi Arena, după partida pierdută ieri în compania fetelor de la Sepsi SIC Sfântu Gheorghe cu 76-61, pentru a disputa cea de a doua partidă din finala Ligii Naţionale de Baschet Feminin (LNBF).

Arădencele pierd şi a doua partidă a finalei LNFB: Sepsi SIC Sfântu Gheorghe - FCC Baschet UAV Arad 84 - 68 (FOTO şi VIDEO)
Comentează 0

În primele două sferturi arădencele au jucat mult mai bine decât ieri, reuşind să se mobilizeze şi să joace de la egal la egal cu echipa gazdă, care au câştigat, de altfel cinci din ultimele şase ediţii ale LNFB. Din păcate, în următoarele două sferturi jucătoarele lui Sepsi au reuşit să înscrie mai mult şi să se detaşeze pe tabelă.

Dacă elevele lui Bogdan Bulj au fost conduse la pauză cu 39-38, scorul final a fost însă 84-68.

La fel ca şi semifinalele, finala se dispută după sistemul „cel mai bun din cinci jocuri”, primele două partide fiind programate pe Sepsi Arena, ieri şi astăzi.

Partida de astăzi a început de la ora 19.00 şi a fost transmisă în direct de TV Arad şi FRB TV,  urmând ca marţi, 26 aprilie, FCC Baschet UAV Arad şi Sepsi SIC Sfântu Gheorghe să-şi dea întâlnire la Arad, în Sala Polivalentă, de la ora 19, pentru a disputa cel de al treilea joc al finalei.

Foto şi video: Lucian Ciobanu

Galerie foto (14)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite