Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Arădenii sunt aşteptaţi „SĂ RUPĂ SALA-N DOUĂ” la meciurile de acasă din finala LNBF dintre FCC Baschet UAV şi Sepsi SIC Sf. Gheorghe (VIDEO)

Suporterii arădeni sunt aşteptaţi cu mic, cu mare, marţi şi miercuri, la Sala Polivalentă, pentru a susţine fetele de la FCC Baschet UAV Arad, care după opt ani au ajuns în finala Ligii Naţionale de Baschet Feminin, unde înfruntă echipa care în ultimii ani a pus stăpânire pe trofeu, Sepsi SIC Sfântu Gheorghe.

Arădenii sunt aşteptaţi „SĂ RUPĂ SALA-N DOUĂ” la meciurile de acasă din finala LNBF dintre FCC Baschet UAV şi Sepsi SIC Sf. Gheorghe (VIDEO)
Comentează 0

În primele două meciuri, disputate pe Sepsi Arena, în faţa unui public care deşi nu a umplut sala, şi-a încurajat echipa favorită cântând aşa-zisul imn secuiesc şi scandând „Ria, Ria, Hungária!”, fetele noastre au pierdut cu 76-61, respectiv 84-68. Meciul cu numărul 3 se va juca la Arad, fiind programat pe 26 aprilie, începând cu ora 19, iar dacă FCC Baschet UAV va câştiga, miercuri, Polivalenta va găzdui al patrulea meci al finalei, care se dispută după sistemul „cel mai bun din cinci partide”, urmând ca jocul decisiv să aibă loc pe 30 aprilie la Sf. Gheorghe.

„Mă aştept ca Aradul să rupă sala în două prin prezenţa lor. Aceste fete sunt conduse cu 2-0. Acum e momentul în care ei, din nou, vor face diferenţa. Trebuie să fim cu toţii împreună. Finala nu s-a terminat. Avem şansa noastră, jucăm la Arad, în faţa publicului propriu, în faţa oraşului, vă reprezentăm. Tocmai de aceea, vă aşteptăm cu mic cu mare, în data de 26 şi 27, pentru meciurile de acasă, din finală”, susţine Marcel Urban, preşedintele FCC Baschet UAV Arad.

Foto: Arhiva

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite