Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mesaj de condoleanțe din partea primarului Călin Bibarț, la trecerea în eternitate a dr. Corneliu Pădurean

Primăria Municipiului Arad își exprimă profundul regret față de trecerea la cele veșnice a unei personalități de excepție a Aradului și României, istoricul și profesorul Corneliu Pădurean.

Mesaj de condoleanțe din partea primarului Călin Bibarț, la trecerea în eternitate a dr. Corneliu Pădurean
Comentează 0

Timp de mai bine de patru decenii și jumătate, prof.univ.dr. Corneliu Pădurean a reușit să îmbine într-o armonie deplină calitățile științifice ale unui cercetător cu competențele didactice, fiind deopotrivă iubit de elevii și studenții săi și apreciat de comunitatea în care activa.

Istoric complex, prof.univ.dr. Corneliu Pădurean s-a remarcat atât în țară cât și în străinătate grație impresionantei activități de cercetare în domeniul istoriei.

Profesorul Corneliu Pădurean a iubit orașul în care a trăit, pledând în permanență pentru respectarea rolului pe care l-a avut Aradul în istoria României și cu precădere în Marea Unire. 

În aceste momente de tristețe, Primăria Municipiului Arad este alături de doamna Daniela Pădurean-Andreica, directorul Centrului Municipal de Cultură Arad și transmite  sincere condoleanțe familiei îndoliate.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

 


Scrie un comentariu

trimite