Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Horoscop februarie 2018: Despărţiri dureroase şi iubiri noi, pasionale. Două zodii sunt norocoase

Citeste horoscopul pentru luna februarie 2018. Ce ti-au pregatit astrele.

Horoscop februarie 2018: Despărţiri dureroase şi iubiri noi, pasionale. Două zodii sunt norocoase
Comentează 1

Berbec - Dragoste și viața în doi:

Prima decadă din luna februarie 2018 o regăsește pe Venus, planeta iubirii și stăpâna casei cuplului Berbecului, într-o poziție norocoasă, care naște speranțe dar ajută și la împlinirea lor.

Socializarea favorizează armonia în cuplu, iar participarea la evenimente care adună mai multă lume laolaltă poate fi benefică apariției unei legături romantice, dacă asta dorești.

După data de 11 februarie 2018, Venus se află în Pești, o zodie care-i conferă forță, dar într-o casă care nu lasă prea mult câmp liber alegerilor. Se poate, așadar, ca în decada a doua și a treia să ai sentimente puternice, dar asta să nu te facă neapărat fericit(ă).

Este posibilă o iubire secretă.

Muncă și bani:

Îți propui sau îți sunt impuse obiective dificile în plan profesional, dar ambiția este mare și șansa este de partea ta.

În primele două decade din februarie 2018, Soarele, semnificatorul autorității, al rangului și al prestigiului, se află în cea mai favorabilă casă, împreună cu Mercur, stăpânul casei muncii Berbecului. Prin urmare, te bucuri de sprijin, protecție și popularitate.

Citeşte continuarea AICI.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite