Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Inaugurarea Pizzeriei LA STRADA - Pârneava

 Inaugurarea Pizzeriei LA STRADA - Pârneava
Comentează 0

Pizzeria La Strada - Arad și-a deschis azi, 21 Iulie, pe str. Dorobanților nr. 26, cea de a doua locație, La Strada - Pârneava, pentru a îmbunătăți serviciile de livrare la domiciliul cleinților din zonele Pârneava, Alfa, Confecții, Boul Roșu, Calea Romanilor, Aradul Nou, Sânicolau Mic, Fântânele și Zădăreni.

 Secretul Pizzeriei La Strada este aluatul de pizza preparat după reguli stricte din faina de grâu de cea mai bună calitate. Coacerea este de asemenea un alt factor principal și este executată la temperatură ridicată, cuptoarele fiind încălzite înainte de coacerea primei pizza. Produsele marca La Strada sunt preparate de o echipa de oamenii pasionați, dedicați și determinați și care sunt mereu pregătiți să înfrunte noile provocări, îmbunătățind în mod continuu calitatea produselor. Întreaga noastră filosofie este conturată în jurul consumatorului, tratand fiecare client care ne trece pragul, sau care ne comandă pizza, ca pe un membru al familiei.  

Pizzeria La Strada intenționează într-un viitor apropiat să mai deschidă încă un local și-n zona Micălaca, pentru o acoperire cât mai completă în tot Aradul.

Restaurantul dispune și de o cramă situată la subsolul localului unde se pot organiza diverse evenimete private: zile de naștere ale copiilor, aniversări semnificative, sărbătorirea de majorate, etc.

Și, foarte important de precizat în final: Pizzeria La Strada și-a dezvoltat propriul sistem de livrare la domiciliu, dispunând de o flotă de mașini care acoperă cu promptitudine întreg orașul.

Comenzile se pot face prin aplicație sau telefonic:

  - La Strada - UTA: 0770959315

 - La Strada - Pârneava: 0747729513

Galerie foto (49)

Articole asemanatoare