Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Inaugurarea Pizzeriei La Strada – Bulevard

Inaugurarea Pizzeriei La Strada – Bulevard
Comentează 0

Pizzeria La Strada – Arad și-a deschis Vineri, 1 Septembrie, cea de a patra locație, La Strada – Bulevard, situată pe B-dul Revoluției, nr. 31.

Pizzeria La Strada Bulevard, un local Premium cu standarde ridicate de calitate, unde clienții pot servi o pizza delicioasă într-o admosferă relaxantă, prietenoasă, care îți dă încredere să te bucuri  de ceea ce înseamnă Pizza.

Vitrinele pline cu diferite sortimente de pizza clasică și Pizza Teqlia Romana oferă posibilitatea servirii rapide Takeaway, cliențiilor grăbiți.

Toate produsele sunt pregătite în fața cliențiilor de o echipă de oamnei pasionați și dedicați  și mereu pregătiți să infrunte noile provocări, îmbunătățind în mod continu calitatea produselor pentru clienții săi.

Noile sortimente Pizza Teglia Romana (Teglia Romana Margherita, Teglia Romana Creveți, Teglia Romana Vegetariana, etc.) sunt expuse în vitrine și se pot servi atât în locație, precum și la domiciliu.

 

Trebuie să reamintim, de asemenea, că Pizzeria La Strada are propriul sistem de livrare la domiciliu, dispunând de o flotă de mașini capabilă să acopere întreg orașul și zonele limitrofe și care servesc cu promptitudine orice comandă.

Pentru comenzi rapide puteti descarcă aplicația mobila Pizzeria La Strada sau direct din coșul de cumpărături al site-ului pizzerialastrada.ro sau telefonic:

 - Pizzeria La Strada - Kaufland (str. Banu Mărăcine) - 0723507083

- Pizzeria La Strada - Bulevard (B-dul Revoluției – nr, 31) - 0737000033

- Pizzeria La Strada -
în zona stadionului UTA ( Calea Aurel Vlaicu nr 45-55): 0770959315

-  Pizzeria La Strada Pârneava -
str. Dorobanților - 26: 0747729513

 

Animația, decorul și arcada de baloane au fost realizate de Kan Events - O Lume de Poveste.

 

 

Galerie foto (71)

Articole asemanatoare