Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Pizzeria arădeană La Strada, adică artă ... culinară la categoria PREMIUM

Luând numele celebrului film italian ”La Strada”, care, după cum se știe, a luat Premiul Oscar și i-a impus definitiv pe regizorul Federico Fellini și pe memorabila pereche Giulietta Masina & Anthony Quinn, Pizzeria arădeană LA STRADA și-a propus să promoveze la superlativ ARTA ... CULINARĂ, mizând exclusiv pe categoria PREMIUM !

Pizzeria arădeană La Strada, adică artă ... culinară la categoria PREMIUM
Comentează 0

Pizzeria ”La Strada"  a început în Arad în anul 2018, după ani în care am studiat și testat rețete de aluat si produse, astfel că in anul  2018 am concretizat marca produselor ”La Strada” și am deschis prima locație LA STRADA. Pe parcurs am întâmpinat multe provocări și situații neprevăzute, dar acestea nu au făcut decât să ne motiveze și mai mult. Lucrurile au evoluat frumos, echipa a crescut, iar astăzi ne mândrim cu echipa Pizzerie La Strada.

Care este secretul nostru?

Oamenii minunați din echipa Pizzeriei La Strada, care oameni, zi de zi, fac ca lucrurile să se întâmple. Oameni pasionați, dedicați și determinați, ce sunt mereu pregătiți să înfrunte noile provocări. Întreaga noastră filosofie este conturată în jurul consumatorului, tratând fiecare client ce ne trece pragul ca pe un membru al familiei, pentru care preparăm pizza utilizând cele mai bune ingrediente de cea mai bună calitate.

Suntem o pizzerie ce are la baza satisfacerea până și a celor mai pretențioși clienți !

Ne respectam clienții prin menținerea calității produselor oferite. Dacă vrei o experiență culinară, cu ingrediente de calitate, comandă produsele marca La Strada, indiferent că ești la birou, acasă, la o petrecere la niște prieteni, căci ne puteți găsi așteptându-vă până la ora 03 dimineața. Mai mult, ne credem clienții pe cuvânt, orice s-ar întâmpla, oferim încredere și primim apreciere, iar aceasta ne-a fortificat cel mai tare pizzeria de-a lungul timpului.”

Și dacă începutul a fost modest, astăzi ne mândrim cu o echipa din care fac parte cei mai buni Pizzeri din oraș, adevărați profesioniști !

Și dacă afacerea noastră a fost construită de la zero, iată că azi a ajuns la o cifra de afaceri de câteva milioane de lei pe an !

Și, deși uneori am făcut și greșeli …  niciodată nu am renunțat și de fiecare dată ne-am ridicat și am mers mai departe, lucrând umăr la umăr alături de angajații noștri.

Pizzeria La Strada vă pune la dispoziție o gamă variată de gusturi și produse, pe placul tuturor:

Date contact :

Tel: 0770959315  

Comenzi online: 

www.pizzerialastrada.ro

Pagina Facebook: 

https://www.facebook.com/PizzaLaStradaArad

Adresa:  Arad Zona Uta, Calea Aurel Vlaicu nr 45-55. Vizavi de stadionul Uta.

Și cum, atunci când rostești cuvintele magice ”La Strada”, imediat oamenilor le zboară gândul la memorabila pereche din film, pitoreștii Gelsomina și Zampano, a venit cumva firesc ideea ca vitrinele Pizzeriei să fie pictate în culorile pasiunii.

Iar artista cea mai nimerită să sugereze prin pictura vitrinelor Pizzeriei ”La Strada” simbioza adâncă dintre artă și pizza s-a dovedit a fi Andrada Candina Dan, care se explică singură mai jos:

”Se spune că de mic copil ai înclinații  și afinități spre anumite lucruri, unele mai pronunțate altele mai estompate. Eu am cochetat  de micuță cu arta, începând de la muzică, pictură, desen, dans, pirogravură, etc. Pur și simplu mi-a plăcut, având în vedere că am fost la Palatul Copiilor din Arad vreo 8 ani de zile, urmând liceul, facultatea și alte  perfecționări pe parcursul anilor, de la design vestimentar la Școală Populară de Artă. 

Majoritatea mă cunosc acum ca și  designer vestimentar, având și câteva colecțiiîn palmares, însă satisfacția cea mai mare a fost  să am propria mea firma, mult dorita firmă de evenimente. 

Am început pentru prima dată cu facepaintingul și  jocuri pentru copii. Iar după nunta noastră, pe care eu am fost cea care a organizat-o, am realizat că mi-am găsit adevărată vocație, aceea de  wedding planner, urmând apoi un curs  acreditat, chiar inainte de a începe pandemia.

In prezent organizez nunți, evenimente pentru copii, pictură pe față, toate costumele fiind realizate de mine și cusute de croitoreasa mea. 

Aranjamente florale, decorarea  caselor , aranjamente din baloane, amenajarea nuntilor și, nu îl ultimul rând, pictura pe vitrinele magazinelor, concept inedit în Arad. Iar de curând pictez pe body, tricouri și rochițe”. 

Pentru cei care doresc să beneficieze de serviciile noastre Kan Events, mă puteți găsi pe paginile de Facebook.

https://www.facebook.com/kanpartykids/
https://www.facebook.com/weddingplannerkan/

Dan Andrada Candina

Tel: 0745792919

Email: candina.andra@gmail.com

Email: kaneventsweddingplanner@gmail.com

Mai jos puteți vedea vitrinele decorate de la pizzeria La Strada:

Galerie foto (29)

Articole asemanatoare