Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Nouă inși au fost reținuți în dosarul fraudei la „păcănele”

Ieri, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Caraș Severin au dispus reținerea a noiă inculpați și măsura controlului judiciar față de alți doi, cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, accesul ilegal la un sistem informatic, alterarea integrităţii datelor informatice, operaţiuni ilegale cu dispozitive sau programe informatice, fraudă informatică şi evaziune fiscală.

Nouă inși au fost reținuți în dosarul fraudei la „păcănele”
Comentează 1

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate au fost identificate și ridicate 200 de chei de accesat aparatele de jocuri de noroc,  sumele de 323.298 lei, 14.705 euro și  15.000 de forinți, 22 de telefoane mobile, 18 laptop-uri, 85 de medii de stocare a datelor, 7 DVR-uri, 4 unități PC,  înscrisuri contabile, documente, precum și alte mijloace de probă.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș Severin.

Acțiunea a beneficiat de  sprijinul polițiștilor din cadrul IGPR – Direcția de Combatere a Criminalității Organizate, Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timişoara, Serviciilor de Combatere a Criminalității Organizate Arad și Mehedinţi, Inspectoratului de Poliție al Județului Caraș-Severin, Inspectoratului de Poliție al Județului Timiş, Inspectoratului Județean de Jandarmi Caraș-Severin, Grupării de Jandarmi Mobilă „Glad Voievod” Timisoara și specialiştilor din cadrul DIICOT Serviciul Teritorial Timişoara.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Biroul Tehnic și de Criminalistică din cadrul D.I.I.C.O.T. Structura Centrală  și Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.


Scrie un comentariu

trimite