Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Iată ce s-a întâmplat până la urmă cu purtătoarele de cuvânt ale Poliției Arad, Lorena Radu & Claudia Iuga + preotul Simion Mladin, răpiți de teroriști nord-coreeni

Iată ce s-a întâmplat până la urmă cu purtătoarele de cuvânt ale Poliției Arad, Lorena Radu & Claudia Iuga + preotul Simion Mladin, răpiți de teroriști nord-coreeni
Comentează 2

P(r)oza zilei: În seara zilei de 30 iunie, trei refugiați nord-coreeni, ce încercaseră să treacă recent clandestin granița prin Vama Nădlac, dar fuseseră prinși și trimiși în Centrul de Refugiați de la Horia, au evadat de acolo, au furat o mașină din comună și au venit la Arad, pătrunzând în incinta Noii Catedrale Ortodoxe, unde l-au luat ostatic pe părintele Simion Mladin, preotul ce tocmai oficiase în sfântul lăcaș slujba de Vecernie.

Prin metode necunoscute nouă, muritorilor de rând (telepatie, fluxuri bioenergetice, porumbei călători, lilieci dresați?), preotul a reușit să-i comunice superiorului său direct (Arhiepiscopul dr. Timotei Seviciu) situația iar Înaltpreasfințitul, energic cum îl știm, în doi timpi și trei mișcări a alertat toate forțele de ordine posibile și imposibile, văzute și nevăzute.

Așa că instant Noua Catedrală Ortodoxă a fost împresurată de poliție, jandarmi, pompieri, soldați ai Batalionului mixt româno-maghiar, campați în Cetatea Aradului și, normal SRI-ști ce mișunau, disimulat, peste tot. Ba, pentru orice eventualitate, la fața locului a fost deplasat și un echipaj SMURD și o Ambulanță.

Dar suspansul de-abia acum urmează, deoarece s-au oferit benevol să intre în catedrală și să negocieze cu teroriștii cele două preafrumoase purtătoare de cuvânt ale Poliției Arad, Lorena Radu & Claudia Iuga.

După ce au căpătat binecuvântarea Înaltpresfințitului - instalat într-un cort de campanie în sensul giratoriu de la Podgoria, de-ți venea a crede (așa mic de statură cum pare), că-i Napoleon înaintea bătăliei de la Waterloo - cele două amazoance, înarmate doar cu farmecul lor discret și cu nestrămutata credință în biruința creștină asupra comunismului în varianta hard-asiatică, au pătruns în lăcașul de cult cu scopul nobil de a-l elibera pe cale diplomatică pe părintele luat ostatic de necredincioși. Însă, din pricini neclare încă, negocierile au eșuat și, în cele din urmă s-au pomenit și curajoasele fete amenințate de cuțitele ”gălbejiților cu ochi oblici”, (ca să citez o sursă ce dorește să-și păstreze anonimatul), care ”Schlitzaugen” au pretins apoi nici mai mult nici mai puțin decât să li se aducă un elicopter !!!

Așa că în nici o oră de la Aeroportul militar din Timișoara a sosit un elicopter (prevăzut cu rezervoare suplimentare de combustibil), care, după ce a dat vreo două ocoale în jurul catedralei, a aterizat exact lângă cortul de campanie al Înaltpreasfințitului arhiepiscop dr. Timotei Seviciu.

Și, peste nici 10 minute, sub privirile neputincioase ale tuturor forțelor de ordine enumerate mai sus, spre elicopter s-au îndreptat cei trei atei nordcoreeni, fiecare dintre ei ținând strâns cu cuțitul la gât câte un ostatec.

Apoi, elicopterul și-a turat elicele, gata - gata să îmburde cortul Înaltpreasfințitului, s-a ridicat în aer, s-a mai rotit de vreo două ori în jurul sensului giratoriu de la Podgoria și s-a ridicat la cer.

Vorba vine ”la cer”, dar mai corectă ar fi expresia ”s-a pogorât la Iad”, căci se pare că s-a îndreptat altan spre Coreea de Nord, unde Anticristul Kim Jong-un îl așteaptă nerăbdător, frecându-și surescitat palmele.

 

P(r)ozeur: Preacuviosul Vasile de Zărand

 

P.S. Și în acest răstimp de doi ani de zile cele două Corei s-au reunificat, părintele Mladin a fost promovat arhiepiscop al întregului Extrem Orient, Lorena Radu a devenit purtătoarea de cuvânt a mișcării de revigorare a khmerilor roșii, Claudia Iuga s-a ras în cap și a intrat în Ordinul Călugărilor Shaolin, iar bietul Kim Jong-un s-a trezit peste noapte în România și anume la Centrul de Azilanți Horia, unde este ținut într-o cușcă de oțel inoxidabil (de parcă ar fi Hannibal Lecter în ”Tăcerea mieilor”) și este prezentat drept material didactic elevilor, studenților și pensionarilor din întreaga Europă de Est, care mai au încă nostalgii socialiste.

Și din câte am aflat ”pe surse”, datorită faptului că se câștigă o mulțime de bani de pe urmă expunerii publice a acestei fosile comuniste, conducerea centrului a luat hotărârea să închidă ochii și i se dă voie o dată pe săptămână lui Kim Jong-un să se răcorească puțin și să depene timp de o oră amintiri pe WhatsApp cu tov. Ion Iliescu, un intim al bunicului său, Kim Ir Sen. Și tot pe surse mi s-a șoptit că Vladimir Putin (sângele apă nu se face!) ar fi dispus să-l livreze Pactului Nord-Atlantic pe informaticianul  Edward Snowden, cel care,  după ce a divulgat atâtea secrete ale NATO, a găsit adăpost la Moscova, în schimbul frățiorului nord-coreean aflat în grea suferință la Centrul de Refugiați Horia. 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite