Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mihai Căldăraru, tânărul orfan care s-a remarcat prin faptele sale și a fost premiat la Gala Premiilor Radar (FOTO)

La Gala Premiilor Radar de Media, s-au acordat premii pentru persoanele publice preferate, show-urile cele mai urmărite, seriale de succes și emisiuni de top. Cu toate acestea, evenimentul a fost menit să premieze și faptele bune ale oamenilor remarcabili. Fiecare nominalizare a fost supusă votului publicului din România. 

Mihai Căldăraru, tânărul orfan care s-a remarcat prin faptele sale și a fost premiat la Gala Premiilor Radar (FOTO)
Comentează 0

Cu bucurie și recunoștință, Mihai Căldăraru a transmis un mesaj emoționant în momentul în care a primit distincția pentru promovarea Protecției Sociale la Gala Premiilor Radar de Media. Acesta a dedicat premiul întregii sale echipe, exprimându-și aprecierea pentru efortul lor comun de a realiza lucruri deosebite de peste 4 ani.

„Este o mare onoare să fiu prezent la Gala Premiilor Radar de Media și să primesc această distincție. Îi mulțumesc din suflet întregii mele echipe pentru implicarea și dedicarea lor. Suntem împreună de mai bine de 4 ani și am reușit să facem lucruri deosebite în domeniul promovării Protecției Sociale”, a declarat Mihai Căldăraru în față celor prezenți la eveniment.

Cu un sentiment de fericire, Mihai Căldăraru a adăugat: „Vreau să spun că sunt extrem de emoționat. Acesta este primul premiu pe care îl câștig și îmi umple inima de bucurie și mândrie. Este o recunoaștere a muncii noastre și a impactului pe care îl avem în societate.”

Declarațiile au fost făcute de Mihai Căldăraru în momentul primirii premiului, în cadrul Galei Premiilor Radar de Media.

 

Galerie foto (4)


Scrie un comentariu

trimite