Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Frumoasă victorie a ” Leoaicelor” lui Dan Cuedan

Frumoasă victorie a ” Leoaicelor” lui Dan Cuedan
Comentează 0

Încet, încet, după o restructurare impusă de plecarea unor jucătoare, echipa lui Pavelș Piroș începe să prindă contur sub munca depusă de profesorul Dan Cuedan.

” Biciuindu-le ” tot timpul , verbal , de pe marginea terenului, duminică, pe stadionul ”Banatul” din Sînicolau Mic, Cuedan a reușit să impună jucătoarelor sale un comportament într-adevăr de leoaice, presându-le mereu pe adversarele lor din Tg Mureș.

Meciul a contat pentru etapa a 7-a a primei ligi a Campionatului feminin de fotbal al României, iar cele două echipe se aflau ” vecine” în clasament înaintea acestei partide.

Partida a început cu un moment de reculegere în memoria fostului antrenor al echipei arădene, Florin Bugar , dar și în memoria mamei președintelui Pavel Piroș, ambii trecând în neființă acum un an.

Gazdele nu au lăsat târgmureșencelor nicio clipă de respiro, dominând categoric partida. Mai mult, căpitanul de echipă arădean, Elisa Bozian, a reușit un euro gol, trimițând mingea în poarta adversă cu un șut perfect de la mijlocul terenului. Au urmat-o Melisa Olariu cu o reușită de mare finețe, apoi, tot Olariu cu al doilea său gol și al treilea al meciului dintr-o lovitură de pedeapsă, iar experimentata Andrada Vanu, intrată în teren spre finalul meciului , a pus capăt seriei de patru goluri a victoriei leoaicelor.

În urma acestei victorii, Piros Security Lioness acumulează 9 puncte situându-se pe locul al șaselea în clasament. Pentru arădence urmează o deplasarea lungă până la Galați , unde duminică, 7 noiembrie, o va întâlni pe Universitatea din localitate.

”11”-le Leoaicelor din meciul de duminică a arătat astfel:

Maha – Cauni, Șuveț, A. Ion, Tomescu – Bălaș, Bozian, Kugler, Prunar – Salwa – Olariu (72 Vanu). Antrenor: Dan Cuedan

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite