Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

”Piros Security Lioness” a fost oprită în semifinalele Cupei României de Universitatea Olimpia Cluj

”Piros Security Lioness” a fost oprită în semifinalele Cupei României de Universitatea Olimpia Cluj
Comentează 0

 

Un scenariu aproape identic cu cel din ultimul meci din cadrul play-off-ului Superligii naționale de fotbal feminin, doar că scorul a fost mai mic cu un punct.

Astăzi, multipla campioană a României a înscris de trei ori, față de elevele lui Dan Cuedan care nu au reușit niciodată să o învingă pe Seppi Erin.

Cu toate că Olimpia a sosit la Arad cu aproape tot lotul disponibil ( 9 jucătoare pe banca de rezerve), clujencele nu au jucat mult mai bine decât au făcut-o duminică în campionat. Până , la urmă valoarea, dar mai ales, forma fizică mai bună a oaspetelor și-a pus amprenta pe evoluția lor. Scorul putea fi și mai mare dacă portarul arădencelor, Maha nu rezolva unele acțiuni de ” singur cu portarul” , în prima repriză , dar și în a doua.

Universitatea Olimpia Cluj a deschis scorul în minutul 37, când căpitanul echipei arădene , Melisa Olariu, a făcut un fault clar în careul propriu, iar lovitura de pedeapsă a fost transformată impecabil de Mihaela Ciolacu. 0-1 a fost scorul la pauză, dar la 9 minute de la reulare, Carolina Țabur face 0-2 și tot ea , în minutul 83, stabilește scorul final de 0-3.

Înaintea debutului de partidă, președintele clubului ” PiroșSecurity Lioness” împreună cu Alin Ciobanu, reprezentantul FRF de fotbal feminin , au înmânat jucătoarelor echipei arădene medaliile de bronz pentru locul ocupat pe podiumul clasamentului Superligii Naționale, ediția 2020-2021.

În urma victoriei obținute astăzi, clujencele s-au calificat în finala Cupei României, finală în care vor întâlni echipa Heniu Prundu Bîrgăului, echipă ce a învins, tot astăzi, pe ”Vulpițele Galbene”Roman cu scorul de 8-0.

Finala Cupei României se va disputa duminică la ora 12,30 pe stadionul arădean ” Francisc Neuman” , meci ce va fi difuzat de Digisport.

Au evoluat:

Piroș Security Lioness : Maha, Bălaș (88 Tomescu), Șuveț, Prsăcari (82 Sîrbovan), Drăgan – Olariu, Răduc, Bozian, Parlak (65 Voinea), Sucilă – Ancăș. Antrenor: Dan Cuedan.

Universitatea Olimpia Cluj Seppi – Beal (69 Stamate), Cerescu, Botojel, Negrea – Mirea (46 Bumbar), Borțan (46 Ficzay) – Tabur, Ciolacu Bălăceanu (88 Sigartău) – Marcu (46 Bâtea). Rezerve: Cîmpean, Ficzay, Bumbar, Stamate, Vincze, Bâtea, Boroi, Pânzariu, Sigheartău. Director Tehnic: Daniel Sima.

Au arbitrat: Rareș Vidican ( Satu Mare), Ovidiu Timar ( Oradea) și Lakatos Rareș ( Oradea)

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite