Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O victorie necesară pentru Piros Security Lioness

Piros Security Arad- Fair-Play București 4-1

O victorie necesară pentru Piros Security Lioness
Comentează 0

Mai ales că adversara de astăzi a echipei antrenată de prof. Dan Cuedan venea de pe locul al patrulea, dar mai ales că Piros Security Lioness este în acest moment într-un proces de omogenizare după schimbările efectuate în cadrul lotului în pauza competițională.

Aceleași schimbări le-a făcut și gruparea bucureșteană, însă mai bine zis, acestea le putem numi întăriri.

În fine, astăzi pe stadionul ” Banatul” din Sînicolau Mic, arădencele au câștigat cu 4-1, un scor mai categoric decât l-a arătat jocul. Apărătoarea buturilor arădene, egipteanca Maha având două reflexe formidabile în minutele 16 și 18 când a parat șuturile bune ale jucătoarelor bucureștene, Elena Frîncu și Valentina Petre .

Nici gazdele nu au fost mai prejos, Melisa Olariu deschizând scorul în minutul 15, iar avantajul arădencelor a fost mărit la 2-0 de către Andreea Tomescu , în minutul 24.

La pauză se intră în vestiare cu 3-1, pentru oaspete înscriind Elena Frîncu ( 2-1), în min. 26 , iar pentru arădence, face 3-1 în min. 42 , Salwa Mansour. Scorul final de 4-1 îl stabilește Melisa Olariu în minutul 57.

Urmează o pauză competițională pentru fotbalul feminin românesc, iar în prima etapă după reluare, Piros Security Lioness va întâlni , tot pe teren propriu pe 31 octombrie ,pe Ladies Tg Mureș.

Astăzi s-au mai înregistrat următoarele rezultate:

CSS Tîrgoviște - Universitatea Galați 1-4

Politehnica Timișoara - Heniu Prundu Bîrgăului 1-4

Universitatea Alexandria- Vasas Odorheiu Secuiesc 1-3

Iată componența echipelor care au evoluat astăzi la Arad:

Piros Security Arad: Maha, Cauni, Șuveț, Tomescu, Ion Coni, Bozian, Kugler, Voinea, Olariu, Salwa, Prunar, Jula, Vanu, Jardea,

Antrenor: porf. Dan Cuedan

Fair-play București: Șerbănică, Anghel, Lăzărean, Rujovic, Șerbănuță, Petre, Rezeanu, Huțanu, Preda, Solonca , Frîncu, Ionaș, Mardari, Cristea, Podgoreanu

Antrenori: Daniel Grigore și Simona Podgoreanu

Au arbitrat: Claudiu Gogu din Reșița, Robert Svotcinka din Rețița și Răzvan Toader din Oțelu Roșu

Galerie foto (6)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite