Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

FCC Baschet UAV Arad își consolidează poziția de lider

FCC Baschet UAV Arad își consolidează poziția de lider
Comentează 0


Sambată seara la Sala Sporturilor ”Victoria ”din Arad s-a desfășurat meciul din cadrul Ligii Nationale de Baschet Feminin: FCC Baschet UAV Arad - ACS KSE Targu Seciuesc, meci contand pentru etapa a 17-a.
Echipa lui Jose Araujo a jucat ca un adevarat lider al clasamentului și s-a impus in final cu scorul de 84 – 59 (18-16, 22-14, 22-12, 22-17). A fost a 16-a victorie a echipei noastre in editia actuală de campionat, arădencele având doar o singura înfrângere până acum.
Așadar, echipa arădeană a reușit să câstige în fiecare sfert al partidei, fiind impinsă de la spate de un public extraordinar, cu o prezență astăzi de aproximativ 300 de spectatori, 2 galerii, confetti etc. practic, o atmosferă demnă de jocul echipei de pe primul loc al clasamentului.
În meciul de astăzi si-a facut debutul pivotul Laura Vaida in echipa “galben-albastră”, aceasta fiind aclamată la scenă deschisă de publicul arădean, făcând un joc extrem de bun având in vedere vârsta ei, de numai 20 ani, cu un fizic impozant de 1,92 m. La finalul partidei Laura a declarat: “Publicul a fost minunat, electric, pentru mine atmosfera a fost super faină, mi-a dat multa energie să joc si să mențin intensitatea, este ceva cu care nu sunt obișnuită si este o schimbare foarte frumoasă din punctul acesta de vedere. Promit că vom fi in finală, sezonul acesta”.
La finalul partidei publicul a salutat victoria echipei arădene, strigând la unison “Cine e pe primul loc”.
Urmatorul meci al echipei arădene se va disputa pe 9 februarie 2022, tot la Arad, impotriva celor de la Universitatea Cluj Napoca.
FCC Baschet UAV Arad, marcatoare: Andreona Keys 27 puncte, Brankica Hadzovic 14 puncte, Nicoleta Alexandra Ghita 10 puncte, Shereen Sutherland 8 puncte, Tereza Vitulova 8 puncte, Laura Vaida 8 puncte, Veatriki Akathiotou 7 puncte, Teodora Manea 2 puncte. Au mai jucat: Adela Mercea, Alexandra Rotariu, Ildiko Mirne Nagy, Denisa Vati. Antrenor: Jose Araujo.
ACS KSE Targu Secuiesc, marcatoare: Antoinette Lewis 18 puncte, Ines Corda 15 puncte, Jocelyn Taylor 10 puncte, Jaiamoni Coleman 6 puncte, Iringo Debreczi 6 puncte, Kriszta Kozman 2 puncte, Beata Nemeth 2 puncte. Au mai jucat: Kinga Domokos, Kriszta Tuchilus, Helga Csurulya. Antrenor: Ljubomir Kolarevic.
Partida a fost condusă de către arbitrii: Vlad Potra, Octavian Goina si Diana Bucerzan, fiind inregistrată si o premieră, prin faptul ca Brankica Hadzovic, căpitanul echipei arădene, a fost trimisă la cabine în urma unei descalificări (fault antisportiv, apoi fault tehnic) în sfertul al 4-lea, cu 7 minute înainte de finalul partidei, pentru prima dată în cariera ei de jucatoare.

Reporter , Adrian Brădean

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite