Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Dr. Liviu Tuturici: „Duminică, votul nostru poate însemna schimbarea sistemului medical pe care ne-o dorim!” (P)

La fiecare 4 ani, decizia este la fiecare dintre noi. Fiecare arădean poate alege ACUM dacă va merge alături de oamenii în care crede, dacă va susține proiectele viabile și necesare ale Aradului, sau dacă îi va lăsa pe alții să aleagă în locul lui.

Sunt medic și vă îndemn să mergeți duminică, 27 septembrie, la vot. De ce, acum? Pentru că Aradul are nevoie de voi, de implicarea voastră prin participarea la vot. Eu, medicul Liviu Tuturici, m-am regăsit în echipa lui Mihai Fifor, am găsit susținere pentru proiectele atât de necesare sistemului medical arădean și tocmai de aceea am pornit alături de Mihai în acest proiect.

Dr. Liviu Tuturici: „Duminică, votul nostru poate însemna schimbarea sistemului medical pe care ne-o dorim!” (P)
Comentează 1

Duminică este șansa noastră să dăm Aradului o echipă de profesioniști, o echipă care să poată pune în practică proiectele atât de necesare orașului nostru. Vrem un Spital Municipal nou? Vrem ca Aradul să nu mai fie doar un punct de tranzit între Timișoara și Oradea? DA! Și pentru că suntem o echipă, alături de Mihai Fifor, vom putea să o facem!

Te îndemn să ieși la vot, te îndemn să fii alături de noi, de cei care credem într-un oraș administrat pentru arădeni, împreună cu arădenii!

Duminică, votul nostru poate însemna schimbarea! Votul tău și al meu este primul pas pentru un sistem medical modern, pentru un oraș dezvoltat, un oraș în care spiritul european să se simtă! ACUM tu ești cel care DECIDE! ACUM, ștampila este la tine!

Votează o echipă, votează oameni capabili să administreze acest oraș, votează specialiști, profesioniști! Votează, Platforma Social Liberală Creștină! Votează echipa lui Mihai Fifor! (P)

Comandat de Partidul Social Democrat-PSD. CUI Mandatar Financiar Coordonator 21200019.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite