Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce accesorii se recomandă pentru cadă?

Integrarea corectă a căzii reprezintă un prim pas în obținerea unei băi armonioase din punct de vedere vizual. Însă, nu este de ajuns pentru a spori rolul practic al încăperii. Cada trebuie ajustată în funcție de cerințele fiecărui locatar în parte. Fie că e vorba de copii dornici să exploreze fiecare colț al camerei sau de vârstnici invalizi - e necesar ca decorul să vină în completarea nevoilor.

Ce accesorii se recomandă pentru cadă?
Comentează 0

Sursa: freepik.com

Te întrebi ce accesorii se pliază în asemenea cazuri, dar și ce trebuie să ai în vedere în procesul de amenajare? Află tot ce trebuie să știi în rândurile de mai jos!

Amenajarea căzii în baie

Pentru majoritatea, procesul de integrare a căzii în baie se rezumă doar la alegerea modelului potrivit și la etapele de instalare. Adevărul este că provocarea abia atunci începe. Odată montată, cada trebuie modificată în funcție de personalitatea locatarilor și nevoile specifice în materie de confort și funcționalitate.

Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să duci la bun sfârșit

  • Consultă-te cu ceilalți membrii ai familiei înainte de a face investiția. E important să le ceri părerea - îți va ușura mai mult ca sigur decizia. Pentru pensionari, de exemplu, ar fi ideale niște bare de siguranță cadă pentru a evita din start incidentele sau situațiile neplăcute.
  • Asigură-te că ai suficient spațiu liber în jurul căzii pentru a facilita instalarea cu ușurință a accesoriilor. Ia măsurătorile necesare și alege doar variantele care garantează un grad ridicat de siguranță și flexibilitate.
  • Ia legătura cu un specialist în domeniu. S-ar putea să fie nevoie de părerea unui expert în ceea ce privește achiziționarea accesoriilor pentru cadă. De asemenea, ia în considerare doar produsele oferite de branduri apreciate în industrie.

Accesorii cadă pentru pensionari


Sursa: freepik.com

Dacă în familia ta există vârstnici, trebuie să le asiguri un mediu plăcut, mai ales în timpul momentelor petrecute la baie. Iată care sunt cele mai recomandate variante:

  • Bare de siguranță cadă - Opțiunile ideale pentru pensionarii care se deplasează mai greu sau care au nevoie de ajutor. Reprezintă practic niște cadre cu rol de susținere pe care vârstnicii le pot folosi pentru a avea parte de relaxarea cuvenită.
  • Covoare antiderapante sau benzi pentru cadă - Pentru a evita alunecările sau căderile, adaugă covoare antiderapante sau lipește benzi în interiorul căzii.
  • Duș portabil - Un duș portabil cu furtun flexibil poate oferi mai multă versatilitate în timpul sesiunilor de baie. Pensionarii nu vor mai fi nevoiți să efectueze mișcări bruște pentru a completa rutina de îngrijire zilnică.
  • Iluminare adecvată în jurul căzii - Poți adăuga un candelabru sau benzi led pe tavan pentru a îmbunătăți vizibilitatea și a reduce semnificativ riscul pericolelor sau accidentărilor.

Accesorii cadă copii

Nevoile copiilor sunt la fel de importante ca cele ale adulților sau pensionarilor. Așadar, dacă îți dorești ca cel mic să se dezvolte armonios, e indicat să-i creezi condițiile perfecte de baie.

Iată care sunt principalele elemente pe care trebuie să le ai în vedere:

  • Baterii baie cu termostat - Pielea copiilor este mult mai sensibilă, așadar instalarea unui sistem de control al valorilor termice este recomandată. Pe piață există baterii baie cu termostat care asigură o temperatură constantă a apei.
  • O perdea de duș - Optează pentru modelele cu desene animate sau culori vesele pentru a spori efectul vizual și a capta atenția celor mici.
  • Suporturi în fome inedite pentru șampon și săpun - Experiența băii va deveni mai mult ca sigur un prilej de bucurie. De asemenea, integrează și brațe de duș dacă vrei să ai mai mult spațiu pentru momentele distractive.
  • Scaun pentru copii sau bebeluși - Pentru un plus de comoditate și siguranță optează pentru suporturi speciale, în funcție de vârsta celui mic.

Amenajarea căzii nu a fost nicicând mai ușoară.

Ia în calcul nevoile fiecărui membru al familiei și bucurați-vă împreună de un ambient plăcut și sigur!


Scrie un comentariu

trimite