Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ramona Lile: „UAV face parte din delegația României la conferința EAIE”

Ramona Lile: „UAV face parte din delegația României la conferința EAIE”
Comentează 1

Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, prin rectorul UAV, Ramona Lile și prorectorii Alexandru Popa și Teodor Cilan, este prezentă la cea de a 33-a conferință și expoziție anuală a Asociației Europene pentru Educație Internațională (EAIE), care se desfășoară în  perioada 26-29 septembrie în Rotterdam, Olanda.

Participarea delegației României, din care face parte și universitatea arădeană de stat, a fost organizată de Consiliul Național al Rectorilor (CNR) și se bucură de susținerea Ministerului Educației.

În cadrul evenimentului, ministrul Educației din România, Ligia Deca a primit Premiul pentru Viziune și Leadership, pentru îmbunătățirile aduse sistemului educativ și social.

Premiile EAIE se acordă în fiecare an  acelor persoane care au adus contribuții remarcabile în domeniul educației internaționale.

Ne bucurăm să participăm la cel mai mare eveniment european în domeniul învățământului superior, să facem parte din delegația României alături de cele 32 de universități din întreaga țară. Mulțumim Ministerului Educației și Consiliului Național al Rectorilor pentru sprijin și susținerea eforturilor universităților în procesul de internaționalizare. Pentru fiecare universitate acest eveniment reprezintă o oportunitate pentru a consolida și dezvolta relațiile cu instituții de învățământ superior și cercetare din întreaga Europă, de a acumula noi informații și a prelua exemple de bune practici din sistemele educaționale europene. O universitate trebuie să fie mereu un organism viu, dinamic, care să rămână conectată la valorile europene pentru a putea oferi studenților servicii educaționale de calitate, care să-i ajute să se adapteze provocărilor societății globale”, a declarat rectorul UAV, Ramona Lile.

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite