Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

C4: Vinerea Mare cu succes doar pentru Sebiş. UTA II şi Cermei au cedat la limită

C4: Vinerea Mare cu succes doar pentru Sebiş. UTA II şi Cermei au cedat la limită
Comentează 0

O rundă favorabilă Sebişului, care a revenit pe primul loc al clasamentului din C4. Din păcate şi Cermeiul şi UTA II au avut parte de eşecuri la acelaşi scor.
..............................................................

Național Sebiș – Becicherecu Mic 4-1

În doar 18 minute Naţionalul a rezolvat meciul. Mai întâi Săulescu a deschis scorul (min. 12), după alte 6 minute Tulcan tranformând un penalty. Oaspeţii au încercat câte ceva până la pauză, fără rezultat însă. S-a făcut 3-0 în minutul 58, marcator Iuga. Cu 15 minute înainte de final Miculete a redus din diferenţă. Ultimul cuvânt îl vor avea însă tot gazdele, Velici a făcut 4-1 în minutul 81. Final fericit pentru Sebiş, trupa lui Călin Cojocaru legând al 3-lea succes.

Național Sebiș: Munteanu – Kilin, Bîrsănel, Basic, Siminic – Suciu (Mihuţa), Avramescu (Fuchs) – Săulescu (Cocină), Velici, Iuga – Tulcan (Rosenblum).
.........................................

Școlar Reșița – UTA II 1-0

Infernală misiune au avut junii UTA-ei, în deplasarea de la o favorită la promovare. Cu toate acestea UTA II nu a ieşit şifonată din jocul de la Reşiţa. În prima repriză pe fondul unei dominări sterile a gazdelor, arădeanul Toma a fost aproape de a deschide scorul! Din păcate, la 10 minute de la reluare Beloescu avea să înscrie unicul gol al meciului. Mara avea să se remarce în câteva rânduri la şarjele reşiţene, după care Dinculescu rateză o şansă imensă din 5 metri când mai erau doar 2 minute de joc! Un eşec trist, cu tinerii UTA-ei care au evoluat curajos pe un teren dificil.

UTA II: Mara – Dan (Zdrenţan), Iuga, Wild, Dinculescu – Dobrean (Brănişteanu), Jorza – D. Lazăr, Toma, Burlă (Vlad) – Costin (Covaci).
............................................

CSM Lugoj – Lunca Teuz Cermei 1-0

Nici cu Lugojul echipa lui Mircea Aslău nu a găsit drumul spre un rezultat bun. Iar criza se adânceşte în sânul Gloriei. Gazdele au dominat clar prima repriză, dar tabela a rămas neschimbată şi datorită portarului Rusu. În minutul 50 însă Precupanu a găsit o breşă în defensiva Cermeiului şi a deschis scorul. Oaspeţii au ieşit la joc, iar Bulza ratează egalarea din 4 metri! Finalul îl găseşte pe acelaşi Rusu la post, iar victoria este, meritată totuşi, a gazdelor.


Cermei: Fl. Rusu – Vereș, Petrache (Coşa), Cotoc, Aldan – Șiclovan (Brânduşe), Gurban, Ianc, Diarra – Sulea, Bulza.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite