Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

C4: Final de stagiune: spectacol la Cermei, rezultat oarecum normal pentru UTA II, Sebişul - la pământ

C4: Final de stagiune: spectacol la Cermei, rezultat oarecum normal pentru UTA II, Sebişul - la pământ
Comentează 0

Azi s-a încheiat sezonul în C4. Cu Sebişul în afara podiumului, după ce acum 2 runde se vorbea încă de promovare, cu UTA II încheind o stagiune de conjunctură, şi cu Cermeiul forţând cu succes pe final.
....................................................

CSM Lugoj – Național Sebiș  2-0

La Sebiş când e să se aleagă praful...Dintr-o formaţie cu pretenţii de promovare Naţionalul se vede îngenunchiată după un final de retur dezastruos. Azi la Lugoj trupa lui Călin Cojocaru a pierdut şi podiumul, după o victorie a gazdelor, adusă de dubla lui Precupanu din minutele 20 şi 61. Şansele lui Avramescu şi Tulcan au fost prea puţin pentru o grupare care de trei ani se tot îneacă la mal.

Sebiș: Munteanu – Kilin, Bîrsănel, Basic, Stupu – Avramescu, Fuchs – Săulescu, Pirtea, Susan – Tulcan. Au mai jucat: Rosenblum şi Mihuţa
..........................................................

UTA II – Industria Galda   2-4

Tinerii UTA-ei s-au strduit în acest retur să scape miraculos de la o retrogradare ce le stătea ca un cui în talpă. Nu au reuşit, dar rămâne un sezon în care mulţi au ce s înveţe. Azi Galda a fost un adversar superior, Cu Frenţiu, Mureşan o dublă şi Cioară. Arădenii au avut o revenire la 0-3, cu 2 reuşite de efect, semnate de Vlad. Plus încă vreo 2-3 ocazii.

UTA II: Zamfir – Zdrențan, Savin, Coadă, Revesz – Dobrean, Bodri (Dan) – Ghergar (Lezeu), Prună, Vlad – Covaci. 
..............................................................

Gloria L.T. Cermei – Unirea Alba-Iulia   4-2

Scăpaţi de emoţii cei de la Cermei au reuşit să fac spectacol, şi cu ajutorul adversarului, într-o ultimă etapă în care s-a putut sărbători cum se cuvine salvarea în primul sezon din istoria clubului în liga a III-a. Oaspeţii au deschis scorul prin Selagea după 10 minute de la start. În minutul 20 Diarra egala. Suslak face 2-1 din penalty în minutul 43. Unirea egalează tot din penalty, în minutul 65 prin acelaşi Selagea. Cu 10 minute înainte de final F. Brânduşe readuce gazdele în avantaj. Pentru ca în minutul 87 un nou penalty pentru gazde, transformă Nistor, şi e 4-2, iar fiesta putea începe. 

Cermei: Fl. Rusu – Vereș, Petrache, Gurban, Suslak – Moraru (Nistor), Ianc, N. Varga, Aldan (F. Brînduşe) – Diarra – Sulea (E. Varga).

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite