Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

“La ce-mi folosește oare” este titlul pricesnei interpretată de artista arădeancă Mădălina Boroneanț

“La ce-mi folosește oare” este titlul pricesnei interpretată de artista arădeancă Mădălina Boroneanț
Comentează 0

      “Țin minte că în perioada copilăriei duminicile erau petrecute în Biserică. Mai apoi am început să cânt în corul Bisericii Ortodoxe din Ghioroc și, pentru mine, cântările bisericești și pricesnele sunt parte din copilărie, sunt cântări de suflet. Din acest motiv anul trecut am interpretat “La tine vin, Măicuță”, priceasna care a avut un real succes în mediul virtual și care a fost preluată de către Doxologia.    

       Acest lucru s-a întâmplat și acum cu priceasna “La ce-mi folosește oare”, cele două aflându-se deja în playlist-ul Doxologia, dedicat acestei perioade speciale. Dincolo de toate aceste lucruri, cele două pricesne au fost alese de către mama mea și au fost făcute din suflet și pentru suflet.

      Aș vrea să le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine și m-au ajutat să pun bazele acestui proiect special, fiind vorba despre studioul GFY ProMusic, videografului Pavel Macovei, Pr. Bogdan Tod (Paraclisul Arhiepiscopal “Sfântul Apostol Andrei”) și, nu în ultimul rând, protos. lect. univ. dr. Iustin Popovici, consilier cultural al Arhiepiscopiei Aradului.

     Bucuria Învierii Domnului să se sălășluiască în sufletul tuturor! Hristos a Înviat, Bucuria mea!”, ne-a declarat Mădălina Boroneanț. Absolventă a Facultății de Jurnalism din București, Mădălina Boroneanț este o tânără interpretă de muzică ușoară și realizatoarea unei emisiuni dedicate tinerilor din cadrul Televiziunii Arad.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite