Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

C4: Una caldă, una rece. Sebişul e din nou lider, Cermeiul ratează un punct mare

C4: Una caldă, una rece. Sebişul e din nou lider, Cermeiul ratează un punct mare
Comentează 0

O rundă după care Naţional Sebiş, cel puţin pân mîine e lider, iar Cermeiul a fost atât de aproape de un punct extern. La doar 2 minute de el!
.....................................................

Cetate Deva – Gloria Lunca Teuz Cermei 1-0 

În fiefful unei echipe grele trupa cuplului Nagy-Roşu era cât pe ce să cucerească un punct. Şulea şi Aldan au semnat ocaziile oaspeţilor în prima repriză, imediat după pauză Vereş irosind o şansă imensă. Urmează apoi Petrache şi din nou Şulea să le dea emoţii gazdelor. Şi când nimeni nu se mai aştepta, în al treilea minut al prelungirilor Szekely marca unicul gol, din lovitură liberă. Cermeiul pierde nemeritat un punct, şi frustrarea e maximă.

Cermei: Rusu – Petrache, Gurban, Cotoc, Suskak – Vereş (Coşa), Ianc, Şiclovan, Aldan – Diarra (Varga), Şulea. 

.....................................................

Național Sebiș – Millenium Giarmata 2-0

30 de minute seci, după care jocul se animă cu ceva şanse şi de o parte şi de alta. În minutul 43 Săulescu avea să deschidă scorul din pasa lui Rosenblum. Partea a doua a fost dominată de gazde, nu însă atât de convingător. În minutul 89 Pirtea a fost faultat în careu, penaltyul fiind transformat de acelaşi Săulescu. Final de joc cu 3 puncte de moral pentru Naţional, după un joc totuşi controlat de băieţii lui Călin Cojocaru.

Sebiș: Munteanu – Rosenblum, Bîrsănel, Basic, Stupu – Avramescu, Suciu (Fuchs) – Săulescu, Mihuța (Susan), Iuga – Tulcan (Pirtea). 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite