Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

C4: Rundă pe plus pentru UTA II şi Cermei. Sebişul e în suferinţă. DECLARAŢII:

C4: Rundă pe plus pentru UTA II şi Cermei. Sebişul e în suferinţă. DECLARAŢII:
Comentează 0

Runda a 3-a din returul C4 a adus primul derby arădean al anului. Unul încheiat nedecis, 1-1, cu plus pentru UTA II şi mult minus pentru Sebiş, echipă ce nu-şi găseşte cadenţa. În timp ce Cermeiul a venit cu un punct de la Timişoara. Iată ce au declarat antrenorii echipelor arădene după etapa din acest week-end:

"Am făcut un meci execrabil, poate cel mai slab de când sunt la Sebiș. Cu atitudinea asta nu putem face mare lucru. Nu vreau să ne plângem de ceva, să dăm vina pe cineva, sunt antrenor și îmi asum fără prea multe discuții acest eșec. Le cer scuze suporterilor, mi-e jenă de cum am jucat, nu aveam voie să nu câștigăm acest meci. Ne-a lipsit atitudinea. Mai avem zece etape în față, suntem încă pe primul loc și putem să ne revenim”, a spus antrenorul – manager al Sebişului, Călin Cojocaru.

„A fost un meci ce ne-a onorat, am jucat cu liderul și am făcut-o bine. Am avut o dăruire totală, astfel de meciuri cu echipe bune ne ridică nivelul. Împreună cu Dan Oprescu, am pregătit bine această echipă din iarnă și până acum, am adus fotbaliști pe care îi cunoșteam, avem o altă față și apar și rezultatele. Le-am spus tot timpul jucătorilor noștri că dăruirea, voința și automotivația lor face mai mult ca un antrenament. Astăzi s-a văzut acest lucru, suntem foarte mulțumiți. Am văzut jucători buni cărora le-am dat încredere și acum asta se vede în jocul lor. Le transmitem felicitări pentru joc și, dacă eram mai atenți, puteam pleca cu trei puncte enorme de aici, de la Sebiș, puncte de care cam avem nevoie după pașii greșiți din tur”, a spus Cristian Păcurar, unul din antrenorii UTA-ei II, echipă ce a adunat deja 7 puncte din 9 posibile în start de retur.

„Sunt un antrenor ghinionist, din moment ce am prins-o pe Poli și în tur și în retur cu 5-6 jucători de Liga 1. Dar, ca și în toamnă, a ieșit bine, ne-am ridicat la nivelul lor. Sunt mulțumit de rezultat, dar și de jocul din repriza a doua. Rezulatul a fost echitabil, punem la păstrare un muncit, cu un prim gol reușit în acest an. Practic, am spart gheața, acum sperăm și într-o primă victorie chiar etapa viitoare, cu ocazia vizitei celor de la Pandurii II”, a spus Mircea Aslău, antrenorul „roș-albilor” de pe Teuz.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite