Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

C4: Etapă fără victorie pentru arădence: DECLARAŢII

C4: Etapă fără victorie pentru arădence: DECLARAŢII
Comentează 0

Rundă fără victorie pentrue chipele arădene participante în seria a IV-a din liga a III-a. Sebişul a suferit cel ami mult, eşecul de la Deva făcând ca Naţionalul să piardă fotoliul de lider. UTA II şi Gloria Cermei au remizat identic, 2-2, cu un plus pentru alb-roşii într-o dispută mult mai dificilă, cu Ighiu, în timp ce trupa lui Aslău a înfruntat satelitul Pandurilor. Iată ce au declarat după aceste dispute antrenorii celor 3 echipe arădene implicate în C4:

„Este un rezultat nedrept, echipa mea a fost mai bună, chiar dacă și gazdele formează o formație puternică. Am dominat jocul, mai puțin zece minute din repriza a doua. Rezultatele nu sunt de partea noastră, încă sunt supărat pentru atitudinea din meciul trecut. Dacă jucam cum am făcut-o azi, cu atitudinea asta, le dădeam zece goluri celor de la UTA 2. Dacă nu ne respectăm, pierdem avansul de puncte. După patru etape doar ne-au egalat contracandidatele, mai e mult până la final. Primele șase echipe sunt toate favorite la promovare. Etapa viitoare sperăm să luăm cele trei puncte din derby-ul local cu Cermeiul”, spune antrenorul Sebişului, Călin Cojocaru.

„Până la urmă, a ieșit un rezultat ce nu ne cade bine. Am scos doar un egal când noi speram la prima victorie din retur. Am întânit o formație foarte bună, cu copii crescuți la un club serios.  Sunt și destul de omogeni, joacă repede și ne-au condus în două rânduri. Felicit băieții mei pentru ambiția cu care au tratat situațiile din teren, au revenit de două ori, au mai fost și alte ocazii, dar au avut și ei. Etapa următoare mergem la Sebiș, pentru noi este un joc obișnuit, doar că e mai aproape de casă. Oricum. presiunea este la adversarii noștri”, a menționat antrenorul „roș-albilor” de la Cermei, Mircea Aslău.

„Jocul a fost destul de bun, dar mai slab decât ne doream. Mă nemulțumește că am luat două goluri din faze fixe, al doilea pe o lipsă evidentă de marcaj.  Mai trebue să recunoșatem că, în repriza a doua, adversarul a fost mai bun. Avem, totuși, jucători fără o prea mare experiență, pe când adversarul de azi era la polul celălalt. Am condus de două ori, dar nu am reușit să înghețăm jocul. Mergem la Lugoj cu gândul de a câștiga”, a spus Cristian Păcurar, antrenor la UTA II, alături de Dan Oprescu, Adi Ungur și Vasile Sin.
........................................................................

CLASAMENT C4
1 Reşiţa 32 P
2 Galda 32
3 Sebiş 31
4 Deva 31
5 Ripensia 30
6 Lugoj 27
7 Ighiu 21
8 Cermei 21
9 Poli 21
10 Pandurii 19
11 Giarmata 17
12 Becicherec 16
13 Alba Iulia 16
14 UTA II 16

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite