Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Adrian Brădean dă ,,lovitura” ,din nou, la Repriza de Sport

Adrian Brădean dă ,,lovitura” ,din nou, la Repriza de Sport
Comentează 0

 

Adrian Brădean, cunoscut pe Facebook cu numele de utilizator ”Adrian Adrian” este un mare pasionat de sport. Chiar dacă nu practică fotbalul decât la nivel de amatori, Adrian iubește la fel de mult și baschetul , handbalul sau voleiul. Pe de altă parte este un organizator excelent de competiții sportive, el fiind coordonatorul grupului de fotbaliști amatori ” Amicii 2013 Arad”, grup ce duminică de duminică dispută meciuri de minifotbal la Baza Sportivă ” Negrea ” din Vladimirescu. Când e vorba de evenimente în care ”Amicii” fac parte din ele, Adrian Brădean este nelipsit și foarte meticulos în ceea ce face, de la alcătuirea formațiilor , la arbitraj, de la lansarea telefonică a invitațiilor la prezentarea surprizelor în finalul competițiilor. Pentru că nici un eveniment mai important nu se termină fără surprize.

De la prima ediție a ”Reprizei de Sport” și până acum , când a trecut un an , adică 53 de emisiunii, Adrian Brădean s-a dovedit unul dintre cei mai fideli telespectatori și bineînțeles, cel mai mare colecționar de premii puse la dispoziție de emisiunea de pe ” LaStradaTv”.

Luni , la ediția aniversară a emisiunii , Adrian a câștigat un pachet cu obiecte personalizate cu UTA, premiu oferit de Alexandru Meszar , răspunzând la o întrebare dificilă:

”Cine a fost primul jucător al UTA-ei care a înscris primul gol al echipei arădene într-un meci oficial”?

Răspuns corect : Brosovszki ( Antoniu), nimeni altul decât bunicul invitatului de luni, Attila Brosovszki.

S-a întâmplat în 27 mai, 1945, pe terenul din Sînicolau Mic , unde echipa baronului F. Neuman a disputat primul meci oficial împotriva echipei ” Banatul” Sînicoalu Mic.

Felicitări

câștigătorului și vă așteptăm în continuare la edițiile următoare ale ”Reprizei de Sport”

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite