Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Vremea va fi deosebit de caldă. PROGNOZA METEO pentru duminică, luni şi marţi

Duminică, vremea va fi mult mai caldă decât în mod normal la această dată, în majoritatea regiunilor, iar temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 10 şi 20 grade. Cerul va fi variabil, mai mult noros în Banat, Crişana şi Maramureş, unde pe arii restrânse va plouă slab, iar în zonele joase de relief din restul ţării, dimineaţa, izolat, va fi ceaţă. Vântul va suflă slab şi moderat, local, cu intensificări la munte, în Banat, Crişana, Moldova, Dobrogea şi doar izolat în restul teritoriului.

Vremea va fi deosebit de caldă. PROGNOZA METEO pentru duminică, luni şi marţi
Comentează 1

Vremea în Bucureşti

În Capitală, vremea va fi deosebit de caldă, cu o temperatura maximă care se va situa în jurul valorii de 17 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări dimineaţa. Vântul va suflă în general slab.

Vremea la munte

La munte, vremea va fi mult mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul variabil, se va înnora treptat şi cu precădere noaptea va ploua în Carpaţii Occidentali, local în Carpaţii Meridionali şi în nordul Carpaţilor Orientali. La altitudini mari, trecător, vor fi şi ninsori slabe sau lapoviţă. Vântul va prezenta intensificări, cu viteze mai mari pe creşte.

Vremea luni şi marţi

Luni, vremea va fi mai caldă decât în mod normal la această dată, chiar deosebit de caldă în regiunile extracarpatice. Temperatura aerului, în scădere în interiorul arcului carpatic, va avea valori maxime cuprinse între 8 grade în estul Transilvaniei şi 18-19 grade în Bărăgan. Cerul va fi temporar noros. Se vor semnala ploi, ce vor fi şi sub formă de aversă, posibil însoţite de descărcări electrice, în jumătatea de vest a ţării, în zona montană şi pe arii restrânse în rest.

La altitudini mai mari de 1300 m, trecător, vor fi şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va avea intensificări la munte şi local şi în restul teritoriului. Izolat, dimineaţă şi noaptea, va fi ceaţă.

În Bucureşti, vremea va rămâne mult mai caldă decât în mod normal la această dată. 2…4 grade dimineaţa şi 16-17 grade la amiază. Cerul va fi temporar noros, iar seară vor fi condiţii că trecător sã plouă slab. În orele dimineţii, vor fi condiţii de ceaţă.

Marţi, vremea va fi mult mai caldă decât în mod normal în prima decadă a lunii martie, în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime pornesc de la 11 grade în depresiuni şi 19 grade la Giurgiu şi Călăraşi. Cerul va fi temporar noros şi mai ales după-amiază, local vor fi ploi slabe în vest şi sud şi cu totul izolat în rest. În zona montană înalta, trecător, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă sau ninsoare. Vântul va avea intensificări la munte, îndeosebi în masivele sudice, dar local şi la cote mai reduse şi în regiunile sud-vestice, sudice şi centrale. Izolat vor fi condiţii de ceaţă.

În Bucureşti, vremea se va menţine mult mai caldă decât în mod obişnuit la această dată. 2…3 grade dimineaţă şi în jur de 18 grade la amiază. Cerul va fi variabil, cu înnorări şi ploi slabe. Vântul va suflă în general moderat.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite