Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

 ,,Take, Ianke și Cadîr” la Săptămâna comediei

 ,,Take, Ianke și Cadîr” la Săptămâna comediei
Comentează 0

La Teatrul Clasic ,,Ioan Slavici” Arad, luna martie a început cu „Săptămâna comediei“, ediția a patra, eveniment care desfășoară în perioada 1-8 martie. Proiectul „Săptămâna comediei“ s-a bucurat de mare succes încă de la prima ediție și în fiecare an sălile teatrului au fost neîncăpătoare pentru iubitorii spectacolelor de comedie.

În perioada 1- 8 martie, atât la sala mare cât și la sala Studio sunt programate șapte dintre cele mai savuroase comedii din repertoriul teatrului, spectacole îndrăgite de spectatori și care fac săli pline la  fiecare reprezentație.  Astfel, timp de o săptămână, spectatorii vor avea parte de spectacole de calitate, de veselie, bună dispoziție și  relaxare. 

Și în seara de duminică, 5 martie, arădenii au umplut ochi sala mare a teatrului pentru a râde la comedia ,,Take, Ianke și Cadîr” de Victor Ion Popa, în regia lui Laurian Oniga.

"Și la aceasta a IV-a ediție ne bucurăm de același succes ca la LUNA PLINĂ DE TEATRU, afluența publicului este destul de mare, după cum se vede, spectacolul ,,Take, Ianke și Cadîr” este cel mai bine vândut din cadrul SĂPTĂMÂNII COMEDIEI, dar și toate celelalte spectacole de la SALA STUDIO, după cum și ORAȘUL NOSTRU, cel mai nou spectacol al teatrului, se bucură de succes. Mulțumim publicului că a venit la teratru și cu această ocazie și îi așteptăm pe arădeni la noul proiect din luna mai, adică la FESTIVALUL DE TEATRU NOU", a punctat Bogdan  Costea, directorul teatrului arădean, într-o scurtă declarație dată site-ului arq înainte de spectacol.

 

Galerie foto (84)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite