Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident rutier între două TIR-uri in localitatea Bătuța

Accident rutier între două TIR-uri in localitatea Bătuța
Comentează 0

Accident rutier pe DN 7 in localitatea Bătuța (UAT Bârzava), între  două autotrenuri. La fata locului s-a deplasat de la Secția de pompieri Barzava 1 Autospecială cu Apă și Spumă, o Descarcerare, un SMURD și 9 subofițeri, de asemenea s-a mai deplasat 1 echipaj de la Ambulanță. Au fost găsite două victime, care au fost predate echipajelor medicale și transportate la spital, după cum ni s-a relatat din partea ISU Arad.

”Din primele cercetări la fața locului, s-au constatat următoarele: Astăzi,  în jurul orei 08:25, pe D.N.7, km 476+895, un bărbat de 44 de ani din județul Caraș-Severin, a condus o autoutilitară pe raza localității Bătuța și ieșind de pe un drum secundar din partea dreaptă a D.N.7 (vis-a-vis de o carieră de piatră), înspre Deva, nu a acordat prioritate de trecere unei alte autoutilitare în cuplu cu semiremorcă, condusă regulamentar pe sensul de mers Arad-Deva de un bărbat de 43 de ani din județul Sibiu, cele două autovehicule intrând în coliziune.
Încercând să evite impactului, al doilea autotren a pătruns pe sensul opus de mers, moment în care a acrosat un bărbat de 54 de ani din localitatea Bârzava, angajat al unei societăți comerciale, care în calitate de pieton efectua activități de curățare a noroiului de pe partea carosabilă. 
În urma evenimentului au fost răniți pietonul și  șoferului primei autoutilitare, urmând a fi făcută încadrarea legală în funcție de concluziile medico-legale”, după cum ne-a relatat Biroul de presă al IPJ Arad.

Update :

Urmare a accidentului rutier din această dimineață de pe DN7, pe raza localității Bătuța, revenim cu precizarea că pietonul a decedat la UPU Arad în jurul orei 12.25, datorită leziunilor suferite , iar conducătorul auto vinovat de producerea accidentului a suferit leziuni care califică rănirea acestuia ca fiind gravă.
În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

 


 

 

Galerie foto (6)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite