Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Femeie (cu autobuz) contra femeie (cu FORDuleț)

Femeie (cu autobuz) contra femeie (cu FORDuleț)
Comentează 1

Trei lucruri nu poate un jurnalist să-și aleagă de capul lui în viața asta: părinții, nevasta și ”sursele”

Primii sunt cei cu care te pomeșești că te-au parașutat în lume, cea de a doua, cu mult mai rafinată și subtilă, ti-a inoculat iluzia că, după lupte seculare (vorba vine!), ai reușit să cucerești cetatea ce, cu totul și cu totul întâmplător, avea la un moment dat o poartă (ză)uitată întredeschisă, iar ”sursele”, din motive pe care ar fi recomandat să nu încerci niciodată să le afli (sfat valabil și pentru punctul doi), îți livrează câte un ”pont” când te aștepți mai puțin. Și, fie că e vorba despre ”Afacerea Watergate”, ”Wikileaks”, ori o simplă răfuială între interlopii din Cartierul Checheci, tu trebuie să-ți deplasezi organismul la fața locului, că nu știi niciodată de unde sare iepurele!

Păstrând proporțiile, cam așa s-au petrecut lucrurile și în după-amiaza zilei de vineri, 9 aprilie, când (în jurul orei 19,00) am fost informat că pe strada Adam Muller Guttenbrunn a avut loc o tamponare între un ditamai autobuzul CTP și un FORDuleț, ambele vehicule conduse de către două femei ultracumsecade.

Numai că atunci când ești la volan, ești, vorba idolului meu (de mustață), Friedrich Nietzsche, ”dincolo de bine și de rău” și contează mai puțin (spre deloc) calitățile tale morale și prioritate absolută are legea circulației rutiere.

Iar dacă tu, un FORDuleț sfrijit, mai și tai calea unui dinozaur de autobuz, trebuie să mulțumești Cerului și Inaltpreasfințitului Arhiepiscop al Aradului dr. Timotei Seviciu, că ai scăpat doar cu tabla autoturismului șifonată și stopul din spate făcut praf și urgent să te duci și să aprinzi o lumânare în pravoslavnica Biserică Ortodoxă din Aradul Nou.

 

Vasile de Zărand

Galerie foto (15)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite