Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

A prezentat un permis fals, la controlul de la frontieră

Poliţiştii de frontieră de la Vărșand au verificat un român care conducea un autoturism folosind un permis de conducere fals.

A prezentat un permis fals, la controlul de la frontieră
Comentează 0

Vineri, 01.04.2022, la Punctul de Trecere a Frontierei Vărșand, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în țară, un cetăţean român, în vârstă de 35 de ani, la volanul unui autoturism înmatriculat în Ungaria.

La controlul specific, bărbatul a prezentat, pe lângă documentele de identitate, un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din România.

Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals.

Bărbatul a declarat că nu avea cunoștință despre faptul că documentul prezentat este fals.

Polițiștii de frontieră au efectuat cercetări în urma cărora au constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere şi au demarat cercetările cu privire la săvârșirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a  unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals. 


Scrie un comentariu

trimite