Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Și a fost un spectacol aniversar „Avram Iancu – 200 de ani”, în Cetatea Aradului - Fotoreportaj

Și a fost un spectacol aniversar „Avram Iancu – 200 de ani”, în Cetatea Aradului - Fotoreportaj
Comentează 0

 A fost un eveniment de excepție, vineri, 19 iulie, la ora 19.00, în Cetatea Aradului, pentru toți iubitorii de folclor românesc! Consiliul Județean Arad a organizat un spectacol muzical de neuitat, care marchează 200 de ani de la nașterea eroului național Avram Iancu și aduce un omagiu personalității emblematice a celui care a fost intitulat Crăișorul Munților. Partenerul media al spectacolului a fost Televiziunea Română.

La eveniment intrarea a fost liberă, pe baza actului de identitate. Fiind unitate militară, Cetatea este deschisă doar cu ocazii speciale. „Mulțumim Armatei Române, Batalionul 191 Infanterie „Colonel Radu Golescu", pentru disponibilitatea de a ne primi și a organiza în Cetatea Aradului acest concert extraordinar, a declarat Iustin Cionca, președintele CJA.

În cadrul concertului au evoluat artiști consacrați: Mioara Velicu, Constantin Enceanu, Sava Negrean Brudașcu, Tudor Furdui Iancu, Oana Bozga Pintea, Gelu Voicu, Andreea Voica, Bogdan Toma și, de asemenea, Florentina și Petre Giurgi. De asemenea, au participat Ionuț Langa, Rodica Ardelean-Onița, Petrică Pașca, Edi Motan, Roxana Suciu, Alexandru Pop Zărăndean și Voichița Suba.

Evenimentul a inclus un recital extraordinar al Orchestrei „Lăutarii”, condusă de maestrul Nicolae Botgros.

Gazda spectacolului a fost Iuliana Tudor, cunoscută pentru eleganța și profesionalismul său în prezentarea evenimentelor culturale.

 

Fotoreporter: Anelise Maria Albac

Galerie foto (103)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite